Kendal Elektrik Aydınlatma, ürettiği ürünler ile sektöre yön vermeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendal Elektrik Aydınlatma, ürettiği ürünler ile sektöre yön vermeye devam ediyor

1998 yılında başlamış olduğu serüvende en iyi ve en kaliteli ürünleri üretmek misyonuyla yola çıkan Kendal Elektrik Aydınlatma geçmişten günümüze birçok kamu ve özel kurum projesinde aydınlatma çözümleri sunmuş, ekonomik, ergonomik, çevreye duyarlı, estetik ve mimari değerleri ön planda tutan özgün ürünler üretmektedir.

Kendal Elektrik toplamda 22.000 metrekareden oluşan tesislerinde LED ampulle birlikte, Flamanlı rustik ampul, sıva üstü sıva altı LED panel ve spotlar, led projektör, LED etanj,  led sokak armatürü, LED walwasher, sarkıt avizeler, LED’li mağaza spotları, dekoratif linear armatürler imal etmektedir. 250 kişilik genç ve dinamik kadrosuyla yıllık 60 milyon adet LED ampul ve 15 milyon adet led aydınlatma ürünü üretimi yapmaktadır. Üretimin tüm aşamalarını kendi bünyesinde gerçekleştiren Kendal elektrik farklı teknolojileri uzman kadrosuyla başarılı şekilde bir araya getirmektedir. Sahip olduğu üretim bölümleri arasında Kalıphane, pres hane, lazer kesim, Cnc kesim ve büküm, plastik enjeksiyon, lazer kaynak ve elektrostatik toz boya tesisi bulunmaktadır. LED ampul üretimi için hatasız ve yüksek kalitede üretim anlayışıyla robot teknolojisini üretimin tüm süreçlerine yaymayı ve birbiriyle entegre etmeyi bir misyon olarak gören Kendal Elektrik, Türkiye’deki Aydınlatma sektörünün en büyük kapasiteli tam otomatik SMD dizgi tesisi, tam otomatik LED ampul üretim tesisi, tam otomatik LED paketleme, montaj hatları ve yaşlandırma hatları gibi üretim hatlarını bünyesinde barındırmaktadır.

Kendal Elektrik Türkiye’deki ilk ve tek otomasyon C35 buji ampul üretim tesisine sahiptir.

Türkiye’nin ilk ve tek Rustik flaman ampul üretimini 2021 yılında kurduk. Bu tesis aynı zamanda Avrupa’da ilk kurulan Rustik flaman ampul üretimi tesisidir.

Yine bir ilk olan otomasyon 60x60 led panel üretimini 2019 yılında Türkiye’ye ilk biz getirmiştik.

Firmamız aynı zamanda topluluk sorumluluğunu ciddiye aldığımızı göstererek Elektronik Sektöründe Sosyal Çalışma Koşulları RBA standartlarına göre yürütülen bir denetimden 100 üzerinden 97 alarak rekor bir puan almıştır.

Türk akreditasyon kurumu tarafından akrediteli  aydınlatma labaratuvarında LM79 Testi, gonyo fotometrik test, spektre fotometrik test,ıp test, ik test, nem testi ve elektriksel güvenlik testleri uygulanmaktadır. Kendal Elektrik ayrıca yerel ve uluslararası olmak üzere yerli malı belgesi, TSE, ENEC, EAC, İSO9001, İSO 14001, İSO 45001 kalite belgelerine ve standartlarına sahiptir.

Dünya standartlarındaki yüksek ürün kalitesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle dünya genelinde 40 farklı ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlayan Kendal Elektrik Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 250 bayi ile zincir mağazalara, proje ve inşaat firmalarına bilgisayar destekli programlarla tasarım ve dizayn hizmeti sunmaktadır.

Geçmişten günümüze bir çok projede  imzası bulunan Kendal Elektrik  ofisler, fabrikalar, iş merkezleri, hastaneler,kamu binaları , okullar, alışveriş merkezleri ,istasyonlar , ulaşım ağları yollar ve parklar için aydınlatma çözümleri sunarak yapıların ışığı olmuştur. Çevre dostu ve ekonomik ürünler sunan Kendal elektrik öncü teknolojik ürünleriyle ışığın sanatsal uygulamasına devam etmektedir. 

Işığın insanları bir araya getiren bir fikir olabileceğini, aydınlatmanın nesneleri birbirine bağlamak amaçlı kullanılan akıllı bir araç olduğunu,  aydınlatmayla daha güvenilir ve daha akıllı şehirler oluşturduğumuzu, daha yaşanabilir bir dünyaya sahip olabilmek için ışığın sanatsal uygulamasını gerçekleştiriyoruz.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viko, Palmiye serisiyle dış mekanlarda konforu artırıyorÖnceki Haber

Viko, Palmiye serisiyle dış mekanlarda k...

Prysmian Group’un MEAT Bölgesi’nde Üst Düzey AtamaSonraki Haber

Prysmian Group’un MEAT Bölgesi’nde Üst...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar