Kablo Pazarında Alkanlar Güvencesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kablo Pazarında Alkanlar Güvencesi

55 yıla yakın bir süredir Türk ve dünya markalarının tedariki ve pazarlamasında hizmet veren elektrik sektörünün öncü kuruluşu Alkanlar’ın en genç markası Alkan Kablo, kurulduğu 2007 yılından beri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarında üretim yaparak her geçen gün üretim hacmi ve pazar payını artırarak vizyonunu genişletiyor.

Alkan Kablo, pazarlama konusunda elektrik sektörünün duayeni, Türkiye’nin en güvenilir kuruluşlarından Alkanlar’ın gücünü arkasına alarak 43 ülkedeki satış temsilcilikleri ve 5.000’i aşkın satış noktasında yer alıyor.

Alkan Kablo, üretimi ile ilgili tüm standartlara uygun proses ve hammaddeyi kullanarak tüketicisine uzun ömürlü ürünler üretmeyi kurumsal vizyonu olarak belirtiyor.

Gerek hammadde, gerekse üretim kalitesi ve standartları gereği kalitesinden asla ödün vermeyen Alkanlar Kablo; en ucuz olmak değil, kaliteyi en ucuza sunabilmek düsturunu benimsediğini açıklıyor.

Alkan Kablo’nun geniş ürün yelpazesinde enerji kabloları, kumanda kabloları, solar kablolar, haberleşme kabloları, coaxiel kablolar, kontrol kabloları, telefon ve sinyal kabloları, marin tip ve tekne kabloları, havuz ve hahçe aydınlatma kabloları ve son olarak veri iletişim kabloları yer alıyor.

Solar Kablo Pazarında da Alkan Kablo İmzası Var
Alkan Kablo tarafından genel olarak öz tüketim sistemleri, solar sulama sistemleri, çatı üstü ve saha tipi güneş santrallerinde; fotovoltaik paneller ve invertörler arasında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan solar kablolar, yüksek kaliteli ve kalay kaplı saf bakır ile üretiliyor.

Kaliteli ve özel ham meddeler ile üretilen solar kablolar, yüksek UV dayanımı ve aşırı hava koşulları altında uzun yıllar boyunca çalışabilecek dayanıklılıkta tasarlanıyor. Yangına ve her türlü mekanik zorlamalara karşı yüksek dayanım gösteren Alkan Kablo markalı solar kablolar, tüm bu özellikleri sayesinde güneş ile ilgili bütün projelerde vazgeçilmez iş ortağı olarak yerini alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hager’den Gallery Serisi: Kararlı ve Çağdaş TasarımÖnceki Haber

Hager’den Gallery Serisi: Kararlı ve Çağ...

Alves Kablo 2022’nin İlk Yarısında Satış Gelirlerini %77,25 ArttırdıSonraki Haber

Alves Kablo 2022’nin İlk Yarısında Satış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar