K2 YENİ NESİL LED ETANJ ARTIK TSE STANDARTLARINDA ÜRETİLİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
K2 YENİ NESİL LED ETANJ ARTIK TSE STANDARTLARINDA ÜRETİLİYOR

LED aydınlatma çözümleri günümüzde artık her alanda klasik LED’li olmayan armatürlerin yerini almış bulunmakta. 

Bu noktada LED Etanj aydınlatma armatürler, her türlü endüstriyel tesiste, otopark, koridor, tünel aydınlatmalarında ve genel bina aydınlatmalarında tercih edilen yaygın aydınlatma çözümlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yeni K2 LED Etanj armatürlerimizin en büyük özelliği IP65 seviyesindeki toza ve sıvı temasına karşı tam korumaya sahip olmasıdır. Bu özelliği sayesinde toz ve suyun girdiği her ortamda etanj armatürler güvenilir ve uzun ömürlü bir aydınlatma çözümü olmaktadır.

K2 LED Etanj armatürlerimizin bir diğer önemli avantajı ise entegre LED modülü sayesinde ampul değiştirme derdini ortadan kaldırarak tesis bakım maliyetlerini düşürmesidir. Bu bakımdan ciddi kullanım kolaylığı ve uzun kullanım ömrü sağlamaktadır.

Kendal Elektrik olarak K2 LED Etanj armatürlerimizin tasarımı tümüyle kendi kadromuzla ve kendi tesislerimizde yapılmıştır. Yine kalıpların tamamı Türkiye’de tasarlanmış ve Türkiye’de imal edilmiştir. Armatürlerimizin seri üretimi de yine kendi tesislerimizde ve kendi kadromuzla yerli üretim olarak gerçekleştirilmektedir. 

Ürün gövdesi ve montaj aparatları tamamen 1.sınıf polikarbonattan üretilmektedir. Gövdenin ışık yayan difüzör bölgesinde ise, yüksek ışık geçirgenliğine ve kamaşma kontrolüne sahip özel kalite polikarbonat malzeme kullanılmaktadır. Bu özel kalite tercihi farkını yüksek ışık verimi ile göstermektedir.

Ürün içerisinde yüksek ısı iletimine sahip alüminyum PCB, yeni nesil markalı LED’ler ve yüksek verime ve elektriksel korumaya sahip sertifikalı sürücüler kullanılmaktadır.

LED Etanj armatürlerimiz KWP4020 20w (60cm) 1800lümen ve KWP4040 40w (120cm) 3600 lümen güç seçeneklerinde ve 3000K, 4000K, 6500K renk sıcaklıklarında üretilmektedir. 

Ürünlerimizin kalite sertifikasyon süreci de tamamlanmış olup LED Etanj Armatürlerimiz, TSE Türk standartların uygunluk sertifikasına sahiptir.

Ürünlerimizi projelere opsiyonel olarak Trifaze tesisatlı, istenirse DALI sürücülü, sensörlü ve acil durum aydınlatma kitli olarak da üretebilmekteyiz.

LED Etanj aydınlatma ürünlerimizin her biri CE standartlarının emrettiği tüm güvenlik testlerinden geçirilerek asiz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.
K2 Ürünlerimizi uzun yıllar güvenle kullanmanız dileğiyle.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Prysmian Kablo, Ürettiği Kabloların Yüzde 40’ını İhraç EdiyorÖnceki Haber

Türk Prysmian Kablo, Ürettiği Kabloların...

Orta Gerilim Şalt Panolarında, Pano İç Ortamının HavalandırılmasıSonraki Haber

Orta Gerilim Şalt Panolarında, Pano İç O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar