İnovasyonun geleceği, Türk Prysmian’da ele alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnovasyonun geleceği, Türk Prysmian’da ele alındı
Türk Prysmian Kablo, “İnovasyon Günü” etkinliğine imza attı. Dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilirlik alanlarının yakın merceğe alındığı etkinliğe yoğun katılım gösterildi.

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, 21 Nisan’da “İnovasyon Günü” etkinliği düzenledi. Kalite, bilgi birikimi, yenilikçi & verimli çözüm ve teknolojilere odaklanarak daha sürdürülebilir bir gelecek için yeni ürünler yaratmanın odak noktasında olduğu etkinlikte, dijital dönüşüm süreciyle beraber hızlanan inovasyon çalışmalarının sürdürülebilir geleceğe etkileri ele alındı. Etkinlik, Türk Prysmian Kablo A-Takımı yetkili satıcıları için özel olarak düzenlendi.

Açılış konuşması Türk Prysmian Kablo Yurt İçi Satış Direktörü Etem Bakaç tarafından yapılan program; Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè ve Prysmian Group Enerji & Altyapı Kıdemli Başkan Yardımcısı Rob Van Veen’in konuşmaları ile devam etti. Program kapsamında, “Sürdürülebilirlik”, “Dijitalleşme” ve “Yenilikçi Servis Çözümleri” olmak üzere 3 özel oturumun gerçekleştirildiği etkinliğin kapanış konuşmasını ise Prysmian Group İnovasyon Başkanı Srini Siripurapu yaptı. 

“Dijitalleşme yolculuğumuzu son hız sürdürüyoruz”
Konuşmasında, dijitalleşme dönüşümlerini hızlandırma sürecinden bahseden Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè,  2015 yılında Türk kablo sektöründe ilk ve tek olan Online Kablo Eğitimine imza attıklarını ifade ederek, şu anda teknolojinin sunduğu tüm olanaklardan yararlanarak verimliliklerini pandemi sürecinde artırdıklarını vurguladı ve şunları kaydetti: “Tüm dünya olarak 1 yılı aşkın süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ediyoruz. Bu zorlu yıl, sürdürülebilirliğin dünyamız için ne anlama geldiğini bir kez daha gösterdi. Salgının getirdiği yeni dünya düzeninde hız, çeviklik ve yenilikçilik rekabet koşullarını belirliyor. Türk Prysmian Kablo olarak daha çevik olmak ve sektörümüzdeki öncü rolümüzü inovasyonla güçlendirmek için sürdürülebilirliğe odaklanarak dijitalleşmeye yatırım yapıyoruz. ‘Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuzdan aldığımız güçle, tüm ekosistemi daha hızlı ve verimli hale getirmek için çalışmalarımıza yeniden odaklandık.”

“Sektörümüzün gelişimine yön veriyoruz”
Pandemi sırasında süreç inovasyonu ve dijitalleşmeden yararlanarak iş ortaklarına daha yakın olmaya çalıştıklarını belirten Cinzia Farisè, “Müşteri odaklı yaklaşımımızı güçlendirmek için her zaman birinci sınıf bir ortaklık taahhüt ediyoruz. Bu anlamda dijital yaklaşımımızı da geliştirerek müşteri deneyimimizi artırdık. Öne çıkan Online Kablo Eğitimimiz, doğru kablo seçiminde hem kolaylık hem de zaman tasarrufu sağlayan CableApp uygulamamız, grubumuz bünyesinde geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimiz ve hizmet çözümlerimiz, sektör profesyonellerine yönelik webinarlarımız, A-Takımı yetkili satıcılarımızla düzenlediğimiz online Yetkili Satıcılar Toplantımız ve son olarak İnovasyon Günü gibi dijital faaliyetlerimiz önümüzdeki dönemde de artmaya devam edecek. Bizler sadece kablo üretmiyoruz, dijital dönüşüm ile gelişimine öncülük ederek kablo sektöründe değer yaratmayı hedefliyoruz” dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maksimum enerji verimliliği, daha düşük ses: Siemens Aktüatör SerisiÖnceki Haber

Maksimum enerji verimliliği, daha düşük...

Legrand DPX3 HP kompakt şalterler ile 250A’e kadar güçlü ve güvenilir korumaSonraki Haber

Legrand DPX3 HP kompakt şalterler ile 25...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar