Günsan Elektrik'ten 40 Okula Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günsan Elektrik'ten 40 Okula Destek
Diyarbakır’dan Kocaeli’ne, Türkiye çapında belirlenen 40 okula destek

Günsan Elektrik, "İhtiyaç Haritası" iş birliğiyle Türkiye genelinde belirlenen 40 ilköğretim okulunun elektrik ekipmanları ihtiyacını karşıladı. Diyarbakır’dan Kocaeli’ne,  Türkiye çapında belirlenen 40 okul; Günsan Elektrik’in çocuk korumalı prizleri, ışıklı anahtarları gibi yenilikçi, güvenli ve kullanımı kolay elektrik ürünleri ile donatıldı.

Günsan Elektrik, tüm çocukların eşit şartlarda eğitim görmesine katkı sağlayacak bir projeye imza attı. Özelleştirilmiş kurumsal sosyal sorumluluk projeleri tasarlayan İhtiyaç Haritası iş birliğiyle başlatılan proje ile Türkiye genelinde ihtiyacı bulunan 40 ilköğretim okulunun elektrik ekipmanları Günsan tarafından karşılandı. Diyarbakır’dan Kocaeli’ne,  Türkiye çapında belirlenen 40 okul; Günsan Elektrik’in çocuk korumalı prizleri, ışıklı anahtarları gibi yenilikçi, güvenli ve kullanımı kolay elektrik ürünleri ile donatıldı.

‘‘Eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz’’

Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Burcu Mungan yeni projeleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: ‘‘Elektrik aksesuarlarında inovatif ürün yelpazesi ve yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan Günsan Elektrik’in 40. yılını geride bıraktık. Günsan, 40 yıldır bir yandan ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacak saha dinamikleri ve küresel parametreleri merkeze alan çalışmalar gerçekleştirirken bir yandan da topluma katkı sağlayacak projeleri hayata geçiren bir marka olarak önceliklerini belirlemiş. Günsan’ın bu stratejisine ve 40. yılına yakışacak anlamlı bir proje başlatmak istedik. İhtiyaç Haritası iş birliğiyle Türkiye genelinde ihtiyacı olan 40 ilköğretim okulunu belirledik. Gururla imza attığımız 40. Yıl 40 Okul projemizle 40 okulun elektrik donanımıyla ilgili gereksinimlerini karşıladık.  40. yılımızı taçlandırdığımız bu projenin devamını gerçekleştirerek öğrencilerin eğitim hayatına ışık olmayı hedefliyoruz.”

Kaynak:Dünya Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD'den İstanbul açıklaması geldiÖnceki Haber

ABD'den İstanbul açıklaması geldi

İşte İstanbul'daki zam şampiyonuSonraki Haber

İşte İstanbul'daki zam şampiyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar