Günsan Elektrik İş Dünyası Ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin 100.Üyesi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günsan Elektrik İş Dünyası Ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin 100.Üyesi Oldu

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan Elektrik, iş dünyasının sürdürülebilir kalkınma konusundaki farkındalığını ve etkisini artırmak amacıyla BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesinde 5 odak alanda çalışmalar yürüten ‘İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin 100. (SKD Türkiye) üyesi oldu.

Sıfır atık hedefi çevresinde şekillendirilen üretim prosesiyle mümkün olan her aşamada ürün ve parçaları geri dönüştüren Günsan, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda SKD Türkiye’ye üye oldu.

Doğaya ambalaj veya ürün kaynaklı plastik ve metal madde salınmasına engel olan ve üretim izleme yazılımlarıyla birlikte plastik enjeksiyon sürecindeki enerji sarfiyatını en az yüzde 10 azaltan Günsan, SKD Türkiye ile sürdürülebilir kalkınma kavramının iş dünyası ve kamuoyunda bilinirliğini artırmaya katkı sağlayacak.  Öte yandan elektrik elektronik sektöründe kadın çalışanlarıyla öne çıkan Günsan Elektrik, cinsiyet dengesi oranını her geçen gün daha da iyileştiriyor.
Kadın çalışan oranı yüzde 45’e ulaşan, Hayatı Aydınlatan Kadınlar Projesi ile kendi ekonomisini yaratmak isteyen kadınlara eğitim vererek, elektrikçi ustası olarak yetiştiren Günsan, kapsayıcılık kültürünün yaygınlaşması, farkındalık seviyesinin tüm paydaşlarının arasında yükselmesini sağlamak için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Sosyal sorumluluk alanındaki hizmetleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, sürdürülebilirlik yaklaşımıyla geliştirdiği iş süreç-leri, hizmetleri ve ürünleriyle, toplum ve iş dünyası için öncü projeler hayata geçiren SKD Türkiye ile birlikte dünya kaynaklarının sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürütecek.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alves Kablo’nun Desteklediği Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, Başarıdan Başarıya KoşuyorÖnceki Haber

Alves Kablo’nun Desteklediği Yenimahalle...

İslimye (Sliven) / BulgaristanSonraki Haber

İslimye (Sliven) / Bulgaristan

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar