Gizli Dünya Devleti / Dünyayı Kimler Yönetiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gizli Dünya Devleti / Dünyayı Kimler Yönetiyor

“Eski Başbakanlarımızdan Necmettin Erbakan ile Hazırlanan bu Kitap, Çok Önemlidir”


Çünkü bu kitap; 300’e yakın batılı ilim adamının araştırmaları sonucu kaleme aldıkları rapor, makale ve eserlerinden yararlanılarak hazırlanmıştır.


Bu kitap; yeryüzünde yaşayan ve sayıları altı milyarı bulan her insanı yakından ilgilendiriyor!...Bu kitap; korkunç bir kâbus gibi insanlığı kıskıvrak yakalamakta olan büyük bir tehlikeyi haber veriyor!..Bu kitap; zulüm ve sömürü düzeni ile insanların kanını emen gizli bir teşkilatı gün yüzüne çıkarıyor!...Bu kitap; gözlerini madde hırsı bürümüş bir avuç insan tarafından kurulan ve ülkeleri tahakkümü altına almaya çalışan “ Gizli Dünya Devleti” nin korkunç planlarını ortaya çıkarıyor!...Bu kitap; ülkelerin iktisadi, askeri ve siyasi açıdan çöküşlerine sebep olmaktan büyük zevk alan sinsi düşünceli kişilerin, beyinlerini yıkayarak yeryüzüne dağıttıkları ve faaliyetlerini yakın takibe aldıkları temsilcilerinin isim ve unvanlarını açıklıyor!...Bu kitap; dünya hakimiyetini tesis etmeye çalışan gizli güçlerin; o korkunç planlarını uygularken perde arkasından oyuncuyu yönlendiren suflör misali bazı devlet adamlarını ve bürokratları nasıl sevk ve idare ettiğini bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor!...Bu kitap; Amerika Birleşik Devletleri’nin dahi iktisadi açıdan kanını emen ve korkulu rüyası haline gelen “ Gizli Dünya Devleti” nin dünya çapında nasıl örgütlendiğni anlatıyor!...Elinizdeki bu kitabın her sayfasını okudukça, Şaşkınlık ve ürpertiniz kat kat artacak, bu kitabın önemini çok daha yakından kavrayacaksınız!


Hastalık tam olarak teşhis edilmezse tedavi tam olmaz. Mikrobu tanımadan hastalık tedavi edilemeyeceği gibi; mikrobu bilmeden olayları anlamamız, şifa bulmamız da mümkün değildir. Onun için bu sömürü dünyasını yöneten merkezi tanımamız lazım. Bu merkez Siyonizm merkezidir, Irkçı emperyalizm merkezidir. Bugün Ortadoğu’da yapılanlar sadece İsrail meselesi değildir; Siyonizm adı altında bir inanışın, bir zihniyetin bütün dünyayı kontrol altına alma ve sömürme zihniyetidir. Kendilerini üstün ırk sanan bir batıl zihniyetin insanlığı yok etme ameliyesidir.


Irkçı emperyalist odaklar diyor ki: “Müslüman aleminde bütün gücümüzle ılımlıları çoğaltmamız lazımdır”. Ilımlı İslam ile ne anlatılmaya çalışılır? Yani cihat şuuru olmayacak, Hak ve adaleti hakim kılma gayesi ve sorumluluğu taşımayacak, bozuk ve batıl düzene karışmayacak, Siyonizm’e hizmetçilik yapacak; ama namaz kılacak, oruç tutacak, umreye koşacak... Dünyadaki ve ülkedeki düzeni, Siyonist Merkezler tanzim edecek. Sen sadece Yahudi’ye vergi ve faiz ödeyeceksin; aldığın her malın fiyatını yarısını sömürü sermayesine haraç olarak vereceksin! Bir nevi küresel sisteme demokrat kölelik edeceksin, ama izin verilen ibadetleri de yerine getireceksin! İşte ‘ılımlı İslam’ dedikleri bu. “


“Biz her taşın altında Yahudi var demiyoruz. Fakat Yahudi hiç bir taşın altını boş bırakmaz.”

Prf.Dr.Necmettin Erbakan


Kitabın ilk 70 sayfasını yazan Necmettin Erbakan, aşağıdaki harikulade cümlelerle sözlerini tamamlıyor:


“ KUVVET VE KUDRET SAHİBİ YALNIZ CENAB-I ALLAH’TIR”

Şer Maksadı İçin Düzen Kuranlar

Kur’an-ı Kerim’de Cenab-ı Hak şöyle buyuruyor: “Gerçekten onlar   düzenlerini kurmuşlardı. Halbuki dağları oynatacak olsa bile bu düzenleri hep Allah’ın elindeydi...” (İbrahim Suresi – 46)


Çepeçevre sarmıştır Allah onları. Tuzaklarını da. Dağları bile yerinden oynatacak güçte ve kuvvette oyunlar ve tuzaklar hazırlasalar da yine Allah’ın elindedirler. Dağ hem ağırlığın simgesi, hem de katılığın işaretidir. Hareket ettirip yerinden oynatmak ifadesi ise imkânsızlığı dile getirmektedir. Ama böyle de olsa onların hilesi ve oyunu Allah’a meçhul değildir. Kudreti İlâhînin uzanamayacağı kadar uzak, gizli değildir. Hayır Allah her şeyin yanında hazır ve nazırdır ve dilediği gibi hareket eder:


“Sakın Allah’ın Peygamberlerine verdiği vaadinden cayacağını sanma. Muhakkak Allah Aziz’dir, intikam sahibidir...” (İbrahim Suresi-47)


Şu halde bu tuzakların ve bu oyunların hiç bir tesiri yoktur. Allah’ın peygamberlerine vaadettiği zafer ve yardımını da engelleyecek değildir. Allah dilerse zalimleri güçlü ve kuvvetli olarak alır ve yok eder: “Muhakkak ki Allah Aziz’dir, intikam sahibidir” Zalimi başıboş bırakmaz. Oyun kuranı kendi hâline terk edip kurtarmaz. Buradaki intikam kelimesi zulüm ve oyun kelimesine gereken anlamı veriyor. Şu halde oyun yapan zalim intikamı hak etmiştir. Allah’a göre intikam hile ve oyunlarının mukabili olarak azaplandırılmalarıdır. Çünkü ancak ceza ile Adaleti İlâhî tahakkuk eder. (Fî Zilâl’il-Kur’an, Cilt 9, sf.83-84)



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasköy (haskovo) BulgaristanÖnceki Haber

Hasköy (haskovo) Bulgaristan

Akşam ezanı 6 dakika erken okundu, iftar yapanlar bir gün kaza orucu tutacakSonraki Haber

Akşam ezanı 6 dakika erken okundu, iftar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar