FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Ozan DALKILIÇ ile söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Ozan DALKILIÇ ile söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız?


Öncelikle bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederim ve bu vesile ile sektörümüzün değerli okuyucularına sevgi ve saygılarımı sunarım. 


1979 ALMANYA doğumluyum yaklaşık 20 yıldır elektrik sektöründe çeşitli firmalarda satış ağırlıklı olarak sektöre hizmet etmekteyim. 2014 yılından beri FORLİFE Aydınlatma San.Tic.Ltd.Şti. de çalışmaktayım.2001-2004 yılları arasında Teknik Elektrik in efsane satış kadrosunda yer almış ve Teknik Elektrik Postasının doğuşuna şahitlik etmiş olmamdan ötürü derginizin sürekli takipçilerinden biriyim. Satış ve pazarlama her sektörde olduğu gibi bizim piyasamızda da işin can damarını oluşturmakta. Kalite, fiyat, satış ve satış sonrası özellikle ithal ürünlerde büyük önem taşıyor. Hal böyle olunca tüm bilgi ve birikimimizi müşteri memnuniyeti ve marka değerini korumak adına kaliteli ürün temini, ar-ge, sürekli gelişen LED teknolojilerinin takibi ve kaliteli hizmet anlayışı gibi konularda kullanarak değerli Müşterilerimize hizmete devam ediyoruz.


Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz? 


28.yılını geride bırakan şirketimiz 1991 yılında Alosan Telekomünikasyon Dış Tic.Ltd.Şti olarak kurulmuş  ve bu alanda faaliyetlerine devam etmiştir. 2002 yılında müşteri portföyümüzün ihtiyaçları ve piyasada ki eksiklikler göz önünde bulundurularak FORLİFE markası ile aydınlatma sektöründe ki faaliyetlerine başlamıştır.


Tasarruflu ampul ithalatı ile başlayarak çıktığımız bu yolda aydınlatmada geleceğin LED ile kesiştiğini, enerji kaynaklarını en verimli şekilde kullanan, küresel ısınmaya karşı, çevreci ve doğa dostu gelişmiş ürünler olduğunu görerek çalışmalarımızı LED aydınlatma üzerine yoğunlaştırdık. Başarının çok çalışmak, teknolojik yatırımlar, müşteri memnuniyeti, samimiyet, ileri görüşlülük, gerçekçilik ve detaycı olmaktan geçtiğinin bilincinde olup bunu şirketimizin hayat felsefesi haline getirdik. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı, bol çeşitli ve stoklu çalışarak ilerledik. Bugün geldiğimiz nokta da gerek ithal gerekse imal ettiğimiz tüm ürünlerimizde aynı felsefe ile ilk günkü heyecan ve azimle yolumuza devam etmekteyiz. Gelecek için de hedefimiz hayal gücü sınırlarını aşan uygulama alanları ile devasa bir dünya olan LED aydınlatma sektöründe kalıcı yatırımlar yapmak, hızla hayatımıza dâhil olan yenilenebilir enerji sistemleri ve teknolojilerini yakından takip etmek ve bu alanlarda gerekli yatırımları yaparak değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam etmek olacaktır.



Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?


Genel olarak baktığımızda sektörümüzün ve özellikle Karaköy’de ki piyasamızın ülke ekonomisinde ki payı hafife alınmayacak derecede önemli. Bu kadar köklü ve asla yok olmayacak bir sektör olmasına rağmen ciddi hassasiyetleri ve kırılganlıkları olan bir sektör maalesef. Birlik beraberlik ve dayanışma ile bu zaafların giderilebileceğini düşünüyorum.


Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir?


Gelişen teknoloji ve internet çağı hemen hemen her sektörün daralmasına sebep oldu. Market alışverişinden giyimine, oyuncağından aydınlatmasına artık her şey cebimizdeki akıllı telefonlar ile dakikalar içeresinde  ulaşılabilir hale geldi. Yeni ve genç girişimlerin çoğu zaten bu yönde çalışmalar yapıyorlar. Ülkemizin ciddi anlamda üretime ve istihdama ihtiyacı var benim tavsiyem bu yönde olabilir. Doğru yatırımlar ile üretir hale gelirlerse daha kalıcı ve marka olabilirler. Bin şey satmaktansa bir şey üretmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum ve tabi ki tüm girişimci arkadaşlara başarılar ve hayırlı işler diliyorum.


Sayın Ozan Dalkılıç bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?


FORLİFE ailesi olarak;

28.Yılımızda bizimle olan ve bize güvenen tüm değerli müşterilerimize çok teşekkür ederim. Hep birlikte daha uzun yıllar bir arada olmak ümidiyle, varolun...

                                                                        

                         ‘’Bizde Işık Var’’                                      


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EREN ELEKTRİK SAYIN ÜLKÜ GÜÇ İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

EREN ELEKTRİK SAYIN ÜLKÜ GÜÇ İLE SÖYLEŞİ

NILSON Elektrik kalite müdürü Sayın Haydar YALÇIN İle SöyleşiSonraki Haber

NILSON Elektrik kalite müdürü Sayın Hayd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar