EREN ELEKTRİK SAYIN ÜLKÜ GÜÇ İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EREN ELEKTRİK SAYIN ÜLKÜ GÜÇ İLE SÖYLEŞİ

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 


Ben Ülkü Güç. 1968 Erzincan / Kemah doğumlu evli ve 2 çocuk babasıyım.


1979 Da çırak olarak başladığım bu sektörde inişli çıkışlı bir çok zamana tanık oldum kendimi hazır hissettiğim   2003 senesinde  kendi şirketimi açtım.  


Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  


Firamızın faileyet alanları  ana hat olarak şalt grupları ancak, aydınlatma  ve kablo  alanlarında da şirketimiz faaliyetlerini yürütmektedir. Ayrıca  ls  , şafak ve  next&nextstar markalarının bayilik faaliyetlerini yürütmekteyiz.

Misyonumuz/Vizyonumuz


Eren Elektrik müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.


Kalite Politikamız


Yönetim ve üretim fonksiyonlarının etkin, verimli ve müşteri odaklı çalışmasını sağlamak üzere kurulmuş olan kalite yönetim sistemimiz, tüm firma çalışanlarının katılımı ve yönetimin desteğiyle toplam kalite yönetimi hedefine ulaşılmasında temel taş görevini üstlenmektedir. Tam müşteri ve personel memnuniyetini sağlamak, Sıfır kusur yüzdesi ile ürün üretmek düşüncesi politikamızdır.


Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?


Günümüz şartlarında ayakta durmak ve piyasaya tutunmak  meşakatli bir süreç.  Geçmiş yıllarda yakaladığımız satış rakamlarına ve  ulaştığımız  müşteri portföyüne   ulaşmamız mümkün değil.


Satışlarımızda ki nakit akışı ve  satılan ürün rakamları geçmişin çok altında. 


Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 


Piyasımızın geleceğini öngöremediğim için yeni gelecek arkadaşlara temkinli ve tedbirli olmalarını öneriyorum. Ülkemizin ekonomik olarak sıkıntılar yaşadığı bu dönemde yatırımcılara biri bin düşünerek hareket etmelerini tavsiye ediyorum.


Yapılacak yatırımların çok üzerinde kazançlar elde edilebilir yahut yatırımların karşılığını göremeyip bir buhranın içine de girebilirler.


Bu dönemde yatırımcılara biri bin düşünerek hareket etmelerini tavsiye ediyorum.


Sayın Ülkü Güç bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 


Şahsım ve firmam adına sizlere de sektörümüze verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Schneider Electric, Gartner’ın 2019 Avrupa Tedarik Zinciri Listesinde 3. Sıraya YükseldiÖnceki Haber

Schneider Electric, Gartner’ın 2019 Avru...

FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Ozan DALKILIÇ ile söyleşiSonraki Haber

FORLİFE AYDINLATMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Gene...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar