Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenlenen Win Eurasia 2021 Fuarındaydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenlenen Win Eurasia 2021 Fuarındaydı
Çetinkaya Pano olarak 10-13 Kasım tarihleri arasında, WIN EURASIA 2021 Fuarındaydık. Her yıl İstanbul Tüyap’ta düzenlenen ancak, Pandemi koşullarından dolayı ertelenen Wın Eurasia fuarı 2021 yılı itibarı ile yeniden düzenlendi.

Çetinkaya Pano olarak, bizler de  7. Hol’de yerimizi aldık. 10-13 KASIM Tarihleri arasında gerçekleşen fuar bizler için oldukça yoğun ve etkili geçti. 100 m²lik standımızda, Yeni, inovatif ve özel Arge çalışmalarımızın sonucu olan A SERİSİ Modüler Dikili Panolarımız yerlerini aldı. Modüler olması sebebiyle sevkiyattan, işçilikten ve maliyetten pek çok avantaj sağlayan yeni modüler A Serisi Panolarımıza ilgi oldukça büyüktü.

Onun yanı sıra, bombe camlı yapısı, sıvı dökme conta uygulaması ile IP Koruması sağlayan bombe camlı, temperli panolarımız da oldukça ilgili gördü. ABS panolarımızdan sigorta kutularımız, özel olarak belirli metrajlara göre hazırladığımız renkli pano ve buatlarımız, Polikarbon camlı panolarımızın özel bükülmez, kırılmaz cam özelliği de yine müşterilerimiz tarafından tercih edilen ve incelenen diğer ürünlerimizden biri oldu.
Yeni ürünlerimizden biri olan Cable Plate ürünlerimiz, Metal/Plastik PG ve Metrik Rakorlar, USB prizler gibi yenilikçi ürünlerimiz de oldukça rağbet gördü. Özel serilerimizden biri olan ELEGANS Alüminyum Kablo Kanalları, standta yerini alırken, müşterilerimiz tarafından incelenen ve beğenilen diğer ürün grupları arasında yerlerini aldı.

Müşterilerimize yeni ürünlerimizi tanıtıp, aynı zamanda hem bayilerimiz, hem de potansiyel müşterilerimizle bir araya gelmek bizler ve ekibimiz adına yoğun bir tempo olmasına rağmen günün sonunda memnuniyet kaynağımız oldu.

Çetinkaya Pano ailesi olarak, standımızı ziyaret eden bayilerimize, müşterilerimize teşekkür eder, öz verisini eksik etmeyen ekibimize şükranlarımızı bildirmek isteriz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
WIN Eurasia Fuarı’nda Mutlusan EtkisiÖnceki Haber

WIN Eurasia Fuarı’nda Mutlusan Etkisi

Alkan Aydınlatma Spor Tesisleri & Stadyumları AydınlatıyorSonraki Haber

Alkan Aydınlatma Spor Tesisleri & Stadyu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar