Bugüne Kadar Üretilen En Teknolojik Infrared Isıtıcı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bugüne Kadar Üretilen En Teknolojik Infrared Isıtıcı

Çukurova Isı’nın yeni nesil ürünü Goldsun Vega elektrikli ısıtıcı, çevre dostu özellikleri ve ısıtma verimi ile endüstriyel tesislere önemli avantajlar sunuyor. 1,5 kW’dan 18 kW’a kadar 18 farklı tip ve kapasitede üretilen Goldsun Vega elektrikli ısıtıcı, ısıtma verimini yüzde 28 arttırarak, çevresel sürdürülebilirliği destekliyor. İleri radyant teknolojileri ile sürdürülebilir yaşama katkı sağlamayı amaçlayan Çukurova Isı’nın yeni nesil ürünü Goldsun Vega elektrikli ısıtıcı; çevre dostu özellikleri ve ısıtma verimi ile endüstriyel tesislere önemli avantajlar sunuyor. 

Isıtmada; pratik, ekonomik, konforlu ve çevreci çözüm 
1,5 kW’dan 18 kW’a kadar 18 farklı tip ve kapasitede üretilen VEGA serisi ısıtıcılar; endüstriyel tesislerin ısıtmasında; pratik, ekonomik, konforlu ve çevreci çözümler sunuyor.

Enerji verimliliğini maksimize ediyor
Goldsun markasının son ürünü olan Goldsun Vega, bugüne kadar üretilmiş en teknolojik infrared ısıtıcı olarak tanılanıyor. Kısa dalga infrared teknolojisi kullanılarak geliştirilen yüksek verimli Goldsun Vega, özel reflektörü sayesinde ampulden çıkan ışınların tümünü cisimlere yansıtarak, ısıtma verimini yüzde 28 arttırıyor. 

1.5 saniye içerisinde 2250 °C sıcaklığa ulaşabilen halojen ampüller sayesinde anında ve sorunsuz ısıtma sağlayan Goldsun Vega, enerji verimliliğini maksimize ederek, çevre dostu bir ürün olduğunu kanıtlıyor. 

Çalışma esnasında oksijen kullanımına ihtiyaç duymadığı için mekânda bir havalandırma sistemine ihtiyaç duyulmuyor.

Uzun yıllar sorunsuzca kullanım avantajı sunuyor
Goldsun VEGA serisi ısıtıcılar, yüksek mukavemete sahip dış kasasıyla da uzun yıllar sorunsuzca kullanım avantajı sunuyor. 

Yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor
Çukurova Isı, 81 ili kapsayan geniş bayi ağı ile çözüm ortağı olduğu fabrikalara, ısıtma sistemleri konusunda; keşiften projelendirmeye, satıştan devreye almaya kadar komple sistem çözümü sunarak, yüksek müşteri memnuniyeti sağlamaya devam ediyor.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan Elektrik, Antalya’da iki yeni projeye çözüm ortağı olduÖnceki Haber

Günsan Elektrik, Antalya’da iki yeni pro...

Osmanlı -İnsanlığın Son Adası - Mustafa ArmağanSonraki Haber

Osmanlı -İnsanlığın Son Adası - Mustafa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar