Bin 128 akademisyen devleti katliam yapmakla suçladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bin 128 akademisyen devleti katliam yapmakla suçladı
PKK/KCK terör örgütünün eş başkanı Bese Hozat istedi, 20 gün sonra bin 128 akademisyen devleti katliam yapmakla suçladı. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Aslan’ın da bulunduğu sekiz üye devleti katliam yapmakla suçlayan PKK/KCK terör örgütü bildirisine açıkça destek verdi..

BESE HOZAT İSTEDİ, BİN 128 AKADEMİSYEN DEVLETİ KATLİAM YAPMAKLA SUÇLADI
Sabah Gazetesi Özel Haberler Şefi , Anayasa Mahkemesi Başkanı 'ın da bulunduğu sekiz üye maalesef devleti katliam yapmakla suçlayan / terör örgütü bildirisine açıkça destek verdiğini söyledi.

Kenan Kıran,  2015 tarihinde  Ceylanpınar ilçesinde PKK terör örgütü tarafından iki polisimizin evlerinde enselerinden vurularak şehit edilerek Çözüm Süreci'nin bozulduğunu hatırlattı.

Kıran, PKK terör örgütü birçok sokak ve mahallenin girişine hendekler kazmaya başladığını,  2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütünün eş başkanı Bese Hozat'ın 'Aydın ve demokratik çevreler öz yönetimlere sahip çıksın' dediğini anımsattı.

Kenan Kıran, "Bese Hozat'ın bu çıkışının ardından 11 Ocak 2016 tarihinde aralarında CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun da bulunduğu bin 128 kişi devleti katliam yapmakla suçladı" ifadelerini kullandı..

 


PKK/KCK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EŞ BAŞKANI BESE HOZAT ÇAĞRIDA BULUNDU
"PKK terör örgütü birçok sokak ve mahallenin girişine hendekler kazmaya başladı. Devlet çukur kazanlara karşı operasyona başlayınca PKK terörü arttı. 7 Ağustos 2015 tarihinde 'ın  ilçesinde mücadele başlandı. 10 Ağustos 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü Silopi, Cizre ve Nusaybin'de özyönetimler ilan etti. PKK/KCK terör örgütünün eş başkanı Bese Hozat, 22 Aralık 2015 tarihinde 'Aydın ve demokratik çevreler özyönetimlere sahip çıksın' dedi."

BİN 128 AKADEMİSYEN DEVLETİ KATLİAM YAPMAKLA SUÇLADI
"Bese Hozat'ın bu çıkışının ardından  2016 tarihinde aralarında CHP 'nun da bulunduğu bin 128 kişi devleti katliam yapmakla suçladı. Devlet; PKK terör örgütüyle mücadele ederken, 'Bölgede kasıtlı ve planlı kıyım' yapıldığı iddia edildi. Bildiride; katliam yapıldığı iddia edilen yerlerde, müzakere koşullarının hazırlanması ve devleti şiddete son verilmesi istendi. İngilizce bildiride ise, PKK terör örgütü Kürt siyasi hareketinin lideri olarak tanımlandı ve Kürdistan illerinde katliam yapıldığı öne sürüldü.".

DEVLETİ KATLİAM YAPMAKLA SUÇLAYANLAR ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN KORUNDU
"Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Aslan'ın da bulunduğu sekiz üye maalesef devleti katliam yapmakla suçlayan PKK/KCK terör örgütü bildirisine açıkça destek verdi. Bu karar eleştirilecektir, kamuoyunda tartışılacaktır. Amerika, İngiltere ve Avrupa ülkelerinde devleti katliam yapmakla suçlayan akademisyenler ve gazeteciler direkt gözaltına alınırken, devleti katliam yapmakla suçlayanlar Anayasa Mahkemesi tarafından korundu."

 

yazının devamı için www.takvim.com.tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan, yerli 'elektrikli traktör' deneme sürüşünü gerçekleştirdiÖnceki Haber

Erdoğan, yerli 'elektrikli traktör' dene...

Yeni 'Müslüman dünya' düzeni için ilk adımSonraki Haber

Yeni 'Müslüman dünya' düzeni için ilk ad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar