Bilişim 500’den Türk Prysmian Kablo’ya Ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilişim 500’den Türk Prysmian Kablo’ya Ödül
Türkiye’de faaliyet gösteren bilişim firmalarına yönelik Türkiye’nin en önemli sektörel araştırmalarından olan “Bilişim 500 - İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi Araştırmasının 2020 yılı sonuçları açıklandı. 50 yılı aşkın süredir sahip olduğu tecrübesini inovasyonla harmanlayarak ürettiği her ürünle Türk kablo sektörüne liderlik eden Türk Prysmian Kablo, araştırma sonuçlarına göre Türkiye Merkezli Üretici Kategori Ödülleri dalında Telekomünikasyon Alt Yapı Donanımı Kategori Birincisi Ödülü’nün sahibi oldu.

Bu yıl 22. kez düzenlenen ve Türkiye’de bilişim sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin bir yıllık satış gelirleri baz alınarak yapılan Bilişim 500 Ödülleri 8 Eylül Çarşamba akşamı İstanbul Kanlıca BaroBahçe’de gerçekleşen törende sahiplerine teslim edildi. Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapındaki lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, Bilişim 500 Ödül Töreni’nde Telekomünikasyon Alt Yapı Donanımı Kategori Birincisi Ödülü’ne layık görüldü. 

‘‘Teknolojiye verdiğimiz önemle Türkiye’nin rekabet gücünü geliştiriyoruz”
Teknolojiye yön veren kurum ve şirketleri bir araya getiren bu önemli organizasyondan ödül almanın çok değerli olduğunu belirten Türk Prysmian Kablo Telekom Satış Direktörü Ufuk Çolak, ödülle ilgili şunları söyledi; “Türk kablo sektörünün ‘‘En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan’’ şirketi olarak inovasyonun öneminin vurgulandığı bu gecede ödül almış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. “Türkiye’yi Sürdürülebilir Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuz doğrultusunda inovasyon ve gelişime öncülük ederek çevreye duyarlı yeni ürün ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Teknolojiye verdiğimiz önemle Türkiye’nin rekabet gücünü geliştiriyoruz. Motivasyonumuzu daha da arttıran bu ödülle birlikte sektöre yön veren çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

‘‘Geleceğin ancak bilim, teknoloji ve inovasyonla şekilleneceğinin bilincindeyiz’’
Türk Prysmian Kablo Ceo’su Ülkü Özcan, Bilişim 500 Araştırması sonucunda kazandıkları Telekomünikasyon Alt Yapı Donanımı Kategori Birincisi Ödülü ile ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘Geleceğin ancak bilim, teknoloji ve inovasyonla şekilleneceği bilinciyle tüm yatırım ve çalışmalarımızı bu altın başlıklar rehberliğinde gerçekleştiriyoruz. Altına imzamızı attığımız başarılarda emeği bulunan, özveri ile sorumluluklarını yerine getiren Türk Prysmian Kablo Ailesi’nin her bir ferdini canı gönülden tebrik ediyorum. Bilimin, teknolojinin ve inovasyonun ışığında; başarımızın tescillendiği daha nice ödülleri hep birlikte kutlamayı diliyorum.’’
 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Schneider Electric, Elektrikçilerin İşini Kolaylaştırmaya Devam EdiyorÖnceki Haber

Schneider Electric, Elektrikçilerin İşin...

Çalışma Ortamlarında Kolaylık Sağlayacak SeçimlerSonraki Haber

Çalışma Ortamlarında Kolaylık Sağlayacak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar