Alves Kablo’nun Desteklediği Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, Başarıdan Başarıya Koşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alves Kablo’nun Desteklediği Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, Başarıdan Başarıya Koşuyor

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ülkesine ve topluma fayda sağlamak için çalışan Alves Kablo’nun desteklediği Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü kısa süre içerisinde büyük bir ilerleme kaydederek başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Alves Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü Başkanı Hikmet Alabıcak;
“Alves Kablo olarak tüm faaliyetlerimizde ülkemize katkıda bulunmaya, toplumumuz için bir değer yaratmaya odaklanıyoruz. Bu anlamda desteklediğimiz Yenimahalle Alves Kablo Ampute Futbol Kulübümüz kurulduğu günden bu yana kısa sürede çok büyük bir ilerleme kaydetti. 2019-2020 Ampute Futbol 2.Ligi ve 2020-2021 Ampute Futbol 1.Ligi Şampiyonu olarak Başkentimizi bu alanda gururla temsil etti” açıklamasında bulundu.

Ankara’da kurduğu kablo fabrikası ile Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştiren Alves Kablo’nun, ilklere imza atmaya devam edeceğini ifade eden Alabıcak; “Ampute futbol takımımız kısa zamanda Ankaralıların sevgisini ve saygısını kazandı. Belediye başkanlarımız, bürokratlarımız başta olmak üzere çok yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Bu başarının altında herkesin imzası var. Ankara olarak takımımıza sahip çıktığımız müddetçe çok daha büyük başarılar kazanacağız” dedi.

Yurt dışı ve yurt içinden gerçekleştirdikleri yeni transferlerle yine başarılı bir sezonun kendilerini beklediğini söyleyen Alabıcak; “Takımımızla tüm engelli kardeşlerimize örnek olduk, onları spora teşvik ettik, eğer isterlerse neler başarabileceklerini gösterdik. Bu sezonda da yeni transferlerimizle yine büyük zaferlere imza atacağız. En büyük amacımız, kulübümüz aracılığı ile engelli sporcularımızın sesi olabilmek, bu konuda bir farkındalık yaratmak ve ülkemizde sporun ve sporcunun gelişimine katkı vermektir” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Multitek Elektronik 33.Kuruluş Yılını Çalışanlarla KutladıÖnceki Haber

Multitek Elektronik 33.Kuruluş Yılını Ça...

Günsan Elektrik İş Dünyası Ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin 100.Üyesi OlduSonraki Haber

Günsan Elektrik İş Dünyası Ve Sürdürüleb...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar