ADK Bilişim Perpa’da Johnson Led Aydınlatma Mağazasını Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADK Bilişim Perpa’da Johnson Led Aydınlatma Mağazasını Açtı

ADK Bilişim, Türkiye’de 30 yılı aşkın tecrübesi ve üretici firmaların desteğini arkasına alarak, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Elektrik, elektronik ve haberleşme alanlarında hizmet vermekte olan bir kuruluş.

Aydınlatma sektöründe ki değişim ve gelişimi yakından takip eden ADK BiLİŞİM, uzun süren araştırmalar sonucunda 70 yıllık güvenilir bir üretici olan SULTANLAR GRUBUN kendi markası olan JONHSON LED ile ortaklığa imza atıldı.

JOHNSON LED’in Türkiye Distribütörü olarak sektörde farklılık yaratmayı amaçlıyor. Üretim fabrikaları Türkiye’de olup en yüksek standarttaki bileşenleri kullanarak ürünlerini oluşturmaktalar. Sunulmuş olan ürünler endüstriyel ve mimari uygulama alanları içi özel olarak tasarlanmış. Ürünlerinde iki özellik ön plana çıkıyor; yüksek performans ve düşük enerji tüketimi.

Enerji tasarrufu konusunda, AC-DIRECT teknolojileri sayesinde ürünlerini elektronik sürücü yardımı olmadan çalışmasına olanak sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde daha güvenli ve daha uzun ömürlü ürünler sunmaktalar. Alternatif olarak sürücülü ürünler de ise kendi ürettikleri sürücüleri ürünlere gömülü olarak dizayn edip farklılık amaçlıyorlar.

Performans konusunda ise son zamanlarda yüksek performans soğutma sistemi olarak tanıdığımız INTERCOOLER teknolojisini kullanarak piyasada bulunan led aydınlatmalara göre %95 ‘e kadar daha soğuk, daha uzun ömürlü ve daha iyi bir performans sunmaktalar.

JOHNSON LED olarak ürünleri 3 yıl süresince garanti altında. Ürünler mevcut teknolojileri sayesinde istenilen ortam ve hava koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabilmekte. Kalitesi sebebi ile de bakıma ihtiyaç duymadan uzun yıllar kullanım olanağı sağlamaktadır.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ş. Tesislerinde 2m Kablo Ürünleri Tercih Edildi!Önceki Haber

Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ş. Tesisler...

Şirketler, Atalıan Enerji Yönetim Sistemi İle Tasarruf Sağlıyor...Sonraki Haber

Şirketler, Atalıan Enerji Yönetim Sistem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar