34 Yıllık Tecrübe “Nilson”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
34 Yıllık Tecrübe “Nilson”

2018’den 2019’a geçerken birlikteliğin mutluluğunu yaşadık. NILSON ailesi olarak yeni yılı düzenlediğimiz geceyle taçlandırdık.


Gecede NILSON’a beş yıl ve üzeri katkıda bulunmuş çalışma arkadaşlarımıza Yönetim Kurulumuz tarafından plaket takdim edildi.


Gecede ayrıca 2019 ve gelecek dönem için aşağıdaki yol haritası belirlendi.

 

Sektöründe öncü olması ve uluslararası büyük marketlere birçok rakibini geride bırakıp girmesi, satış payını artırması ve özellikle 2018’de yapmış olduğu insan gücüne yatırım ile birlikte ülkece yaşanılan büyük krizi fırsata çevirebilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

 

Ancak bu çalışmaların ve gelişmelerin bile firmamız nezdinde başlangıç görüldüğü ve 2019’da siparişten sevkiyata kadar geçen tüm operasyonlarını sağlam bir şekilde yenilemeyi hedefleyen bir anlayış ile devam edilecektir. Ar-Ge’den tüm departmanlara kadar daha dinamik çalışma prensibine geçiş ile piyasanın nabzını daha yakından takip eden, üretimini tüm geçmiş yıllara oranla daha verimli hale getiren ve sisteme %100 entegrasyon ile toplamda daha kaliteli ve üretken bir firma olma amacı hedeflenmiştir.

 

Satış yelpazesi 40 ülkeyi aşan ancak bununla yetinmeyerek satış ve pazarlama olarak dünya devleri ile rekabet edebilir, yeni ülke ve yeni müşterilere ulaşmayı ve bunların doğrultusunda 2019’da %40 büyümeyi hedef edinmiştir.

 

2018 yılında çıkarmış olduğumuz tasarım, ekonomik ve kolay montaj başlıklarını içeren yeni nesil ürün serileri (MODA, ADVANTAGE ve FLASH GRUP PRİZ) ile birlikte yeni pazarlara daha rahat girilmesinin zemini hazırlanmıştır.

 

Yüzde yüz yerli ve milli olan NİLSON cirosunun %70’lik payının ihracat olması dolayısıyla ülkemize katma değeri ile öne çıkarak, önümüzdeki ilk 5 yılda sektöründe ilk 3’te yer alması hedeflenmektedir.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Darbeci Guaido'dan İsrail'e Teşekkür!Önceki Haber

Darbeci Guaido'dan İsrail'e Teşekkür!

Sarıgül Resmen Açıkladı: Birlikte Yolumuza Devam EdeceğizSonraki Haber

Sarıgül Resmen Açıkladı: Birlikte Yolumu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar