İstanbul
18 Şubat, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    43.73
  • EURO
    51.83
  • ALTIN
    6859.8
  • BIST
    14.339
  • BTC
    68232.578$

Güreşçileimiz Avrupa’ya Türk damgası vuracak


Güreşçileimiz Avrupa’ya Türk damgası vuracak
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcusu Eren Ülkü, Arnavutluk’ta düzenlenecek U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcusu Eren Ülkü, Arnavutluk’ta düzenlenecek U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreş sporcusu Eren Ülkü, Arnavutluk’ta düzenlenecek U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Sakarya’ya ve ülkesine büyük bir gurur yaşatmak için mindere çıkacak. Genç sporcu, Sakarya’nın bu alandaki başarı grafiğini yükseltmek ve şehrine kritik bir galibiyet kazandırmak için müsabaka öncesi yoğun bir hazırlık süreci geçirmişti.

8 ve 14 Mart arasında düzenlenecek şampiyonada grekoromen stil 72 kilogramda mindere çıkacak olan Ülkü, hem şehrimizi hem de Ay Yıldızlı bayrağı temsil edecek.

Şampiyona yoluna mutlak şampiyonluk hedefiyle çıkan Eren Ülkü, kariyerine Avrupa Şampiyonluğu derecesini kazandırıp şehre şampiyon olarak dönmek istiyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!