İstanbul
11 Şubat, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    43.64
  • EURO
    52.06
  • ALTIN
    7102.5
  • BIST
    13.797
  • BTC
    67475.710$

Fahiş kira artışlarına ağır yaptırımlar yolda


Fahiş kira artışlarına ağır yaptırımlar yolda

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kirada yüzde 25 artış sınırı süresinin uzatılacağını, fahiş kira artışlarına yaptırım getirilmesine yönelik çalışma yapıldığını açıkladı.

Yüzde 25 artış sınırı uzatılıyor

Adalet Bakanı Bozdağ kirada yüzde 25 artış sınırı süresinin uzatılacağını duyurdu. Ayrıca Bozdağ fahiş kira artışlarına yaptırım getirilmesine yönelik çalışma yapıldığını da söyledi.

Fahiş zamlara hapis cezası gündemde

Fahiş kira artışı yapanlara hapis cezasının gündemde olduğunu da ifaden eden Bozdağ, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Bu süre uzatılacak. Bir yaptırım getirme durumu söz konusu. Hapis cezası ya da adli idari para cezası gibi durumda o zaman insanlar bu kurala uyma konusunda daha özenli davranırlar. Fahiş kira artışı yapanlara hapis cezası gündemde. Fahiş kira artışını önlemek için 3 alternatif hazırladık. "

Kaynak: Akit Gazetesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!