Sabah gözünü açtı, bahçesinde dev konteyner gemisi buldu
GÜNCELNorveç'in Trondheim kenti yakınlarındaki Byneset bölgesinde yaşayan Johan Helberg, Perşembe sabahı saat 05.00 sularında gözlerini açtığında karşısında dev bir konteyner gemisi buldu. Kıyıya oturan 135 metrelik yük gemisi, Helberg’in evinin sadece birkaç metre uzağında durdu.
Helberg, olaydan komşusunun panik halinde kapısını çalmasıyla haberdar oldu. O anları Norveçli TV2 kanalına anlatan Helberg, “Günün o saatinde kapıyı açmak istemem ama kapı çalınca pencereye yöneldim. Büyük bir gemi gördüm. Üst kısmını görebilmek için boynumu bükmek zorunda kaldım. Gerçeküstü bir manzaraydı” dedi.
"Evinin önünde bir dağ gibi yükseliyordu"
Komşusu Jostein Jorgensen ise geminin tam sürat sahile yaklaşırken çıkardığı sesle uyandığını ve hızla Helberg’in evine koştuğunu söyledi.
“Helberg’in çoktan dışarıda olduğunu düşündüm ama evde hayat belirtisi yoktu. Kapı ziline defalarca bastım, yanıt alamadım. Sonunda telefonla arayınca ulaşabildim” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir