© Teknik Elektrik 2017-2024

Multitek ile Dünyanın neresinde olursanız olun evinizi yanınızdan ayırmayın

Multitek’in yeni uygulaması Bulutta Akıllı İnterkom ile kapınıza gelen tüm misafirleri cep telefonunuzdan kolayca takip edebilirsiniz. TÜBİTAK destekli olarak Multitek mühendisleri tarafından geliştirilen proje Türkiye’de bir ilk olmanın yanında, dünyada da öncü uygulamalardan biri olarak öne çıkıyor. 

Bulutta Akıllı İnterkom ile misafiriniz kapı ziline bastığında, cep telefonuna anında çağrı gelir. Çağrıyı cevapladığınızda kapı önündeki misafir ile görüntülü olarak konuşabilir ve yerinizden hiç kalkmadan kapı kilidini açabilirsiniz. Çağrı gelmese de istediğiniz zaman kapıya bağlanabilir ve kapı önündeki hareketleri izleyebilirsiniz. Bu sayede siz evde yokken gelen davetsiz misafirler de kapınızdan uzak durur, çünkü Bulutta Akıllı İnterkom ile evin sürekli izlenebildiğini bilir. Kapı paneli kamerasından video kaydı alma, fotoğraf çekme, kapı paneli ışıklarını yakıp / söndürme gibi opsiyonları bulunan uygulama ile evde değilken bile kapınızın önünde olanları kaydedebilirsiniz. 


Çağrı geldiğinde müsait değilseniz veya o anda telefona bakamazsanız, kapı panelinden alınan ekran görüntüsü uygulama içine kaydedilir. Böylece kapınızı ne zaman kimin çaldığını cep telefonu üzerinden istediğiniz zaman görebilirsiniz. 
                   
Bulutta Akıllı IP İnterkom’da kullanıcı ve cihaz limiti yoktur. Evinize istediğiniz sayıda kapı paneli ve monitörü bağlayarak kendinize özel çözümü yaratabilirsiniz. Bir kapı paneline sınırsız sayıda kullanıcı bağlanabilir, kapı zili çaldığında sistemdeki tüm monitörler ve kaydedilen tüm telefonlar eş zamanlı olarak çalar. Çağrıyı tercihinize göre monitör üzerinden veya cep telefonunuzdan cevaplayabilirsiniz.

DIP01-Cloud IP Kapı paneli 120 derece kamera açısı, 2MP 720p kamerası, su ve toz geçirmez IP65 koruma seviyesi ve alüminyum gövdesi ile tüm koşullarda sorunsuz çalışır, kapınızı korumayı hiç bırakmaz!Farklı konumlara kurulan kapı panellerinin tamamı Multitek cep telefonu uygulaması üzerinden yana kaydırarak kontrol edilir. Örneğin ofisinizi, evinizi, yazlığınızı tek bir uygulama üzerinden sürekli monitör edebilirsiniz. 

Teknolojide lider Multitek’ten Bulutta Akıllı İnterkom hizmetinize hazır. Türkiye’de tek. Dünyada öncü.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER