Ankara Adalet Sarayı'na gelen AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, suç duyurusu dilekçesini Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu'na sundu.
Dilekçenin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na da sunulacağı bildirildi.
Dilekçede, 12 Haziran 2009 tarihinde Taraf Gazetesi'nde yayınlanan "İrticayla Mücadele Eylem Planı"nda yer alan bilgilere yer verilerek, "Gerekli soruşturmanın yapılarak suç fail veya faillerinin ortaya çıkarılması ve cezalandırılmaları hususunda gereğini arz ve talep ederiz." denildi.
AK Parti Genel Sekreteri Şahin, suç duyurusu dilekçesini verdikten sonra adliye çıkışında yaptığı açıklamada, herhangi bir şahıs veya tüzel kişi hakkında değil sadece habere konu olan bölümlerle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.