WIN Eurasia Fuarı’nda Mutlusan Etkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
WIN Eurasia Fuarı’nda Mutlusan Etkisi

Yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçi sayısı oldukça yüksek olan WIN Eurasia Fuarı her yıl olduğu gibi bu sene de kendi sektöründe öncü markaları ağırladı. Fuarın önemli isimlerinden Mutlusan, şık tasarımı ve 200 m2 ‘lik gösterişli standıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

İş dünyasının etkileşimlerini verimli hale getiren bu anlamlı fuarda Mutlusan; anahtar-priz ürünlerini, pano-otomasyon gruplarını, tesisat ve aydınlatma ürün gruplarını sergiledi. Ürün yelpazesine her yıl yenisi ekleyen öncü firma, bu fuarda da 2022 yılı içerisinde satışa başlayacağı yeni modüler anahtar serisinin ve tekli şok korumalı prizin tanıtımını yaparak gelen ziyaretçilerde merak uyandırdı. 

Bu sene gerçekleşen WIN Eurasia Fuarı’nın geçtiğimiz senelerden ayıran bir özellik ise fuar başlangıç gününün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne denk gelmesiydi. Ülkemiz için değerli ve önemli günlere hiçbir zaman kayıtsız kalmayan Mutlusan ailesi, günün anlam ve önemine binaen standında müzik grubunun hemen yanı başında bir Atatürk köşesi oluşturarak hatıralarda kalıcı bir an bıraktı. 

Özel hazırlanan köşede Mutlusan ekibi, Atatürk tablosunun önüne karanfillerle hazırlanmış çelengi bırakarak kısa bir tören gerçekleştirdi. Mutlusan nezdindeki müzik grubu repertuvarında o güne özel olarak Atatürk’ün sevdiği şarkılara yer verdi. 

WIN Eurasia 2021 Fuarı’nın bir diğer özelliği ise hibrit fuar olmasıydı. Fuara fiziki katılım gösteremeyen ziyaretçiler için fuarın resmi sitelerinde yer alan platformda online üzerinden ziyaret ve görüşmeler gerçekleşti. Gelişen ve değişen dünyaya cevap verebilmenin önemini her zaman dile getiren Mutlusan, dijital ortamda da fuarı verimli bir şekilde geçirdi.

WIN Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hıdır Kaçmaz “Mutlusan olarak, kalite yeteneğimizdir anlayışıyla, elektrik sektöründe 38 yıldır tüketici ihtiyaçlarını ve taleplerini dünya standartlarında karşılamaya devam etmekteyiz. Mutlusan ailesi her geçen gün büyümekte ve pazardaki payını yukarılara taşımaktadır. 

Bunu da özellikle WIN Fuarı’nda daha yakından görme imkAnı bulduk. Koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu doğrultuda hizmet sunmaktayız. Araştıran ve geliştiren dinamik yapıdaki firmamız, yeni teknolojik ürünleri müşterilerimize sunmaya devam edecektir” dedi.

İlerleyen dönemler için sürdürülebilir bir gelişme sağlayacaklarının sinyallerini bir kez daha WIN Eurasia 2021 Fuarı’nda göstermiş oldu. Mutlusan, WIN Eurasia 2021’de yoğun ilgi görerek başarılı bir fuarı daha geride bırakmıştır. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Prysmian Kablo, Eurasia Rail 2021’e katıldıÖnceki Haber

Türk Prysmian Kablo, Eurasia Rail 2021’e...

Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenlenen Win Eurasia 2021 FuarındaydıSonraki Haber

Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar