TET 2020 İhracat Başarı Ödülleri’nde, Erse Kablo Rakipleri Arasında Fark Yaratarak Yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TET 2020 İhracat Başarı Ödülleri’nde, Erse Kablo Rakipleri Arasında Fark Yaratarak Yükseliyor

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği (TET) İhracat Başarı Ödülleri için Türkiye geneli elektrik ve elektronik sektöründe en çok ihracatı gerçekleştiren firmalar ödüllendirildi. 

Sektörümüzün rekabet gücünün artırılması için çalışmalarda bulunmayı, uluslararası arenada güçlü bağlantılar kurarak yeni pazarlara açılmayı amaçlayan Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği, “Türkiye toplam ihracatı bir önceki yıla göre %6,3 azalırken, sektör ihracatımız Türkiye ortalamasının üstünde bir performans göstermiş ve %1,6’lık bir daralma ile ülkemizin 2020 yılı toplam ihracatına %6,5 oranında katkı sağlamıştır.” diye açıkladı. 6.500 ün üzerinde üyeye sahip TET verilerine göre, 2020 yılında sektör ihracatı 11,27 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 

Erse Kablo, bu sene de “2020 Yılı Elektrik & Elektronik İhracat Onur Listesi”nde 40. sırada yer alarak yerini sağlamlaştırdı. Erse Kablo, ihracatta hizmet verdiği altyapı, inşaat ve endüstri sektörlerinde yurtdışı pazarlarının ihtiyaçlarını analiz ederek ekipçe aktif bir rol üstlenmeye, uluslararası ticaretin ve marka bilinirliğinin artması için 2021 yılında da marka değeri yüksek ürünleri ve verimlilik odaklı satış perspektifleriyle zayıf akım kablo üretiminde rakiplerini geride bıraktı.

Erse Kablo ihracat pazar paylarında İngiltere, Almanya, Avusturya, Sırbistan olmak üzere tüm Avrupa, Asya, Ortadoğu, Körfez Bölgeleri’yle beraber 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla yurtdışı pazarlarında Erse markasıyla ön plana çıkıyor. Erse, ihracatının %85’ini kendi markası ile yaparak Ervital, Erflex, Erline, Ervital Fire Safe Cable ve Ervital Fire Safe Gold Cable markaları için bölgesel satış ve pazarlama stratejileri uyguluyor.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemiden kaynaklı ekonomik zor şartlara rağmen Erse Kablo, 2021 yılında da ticari, teknik ve üretim ekipleriyle birlikte lokal ve global gelişmeleri yakından takip ederek, uluslararası belgelerinin güncelliği, teknolojik alt yapıya sahip test laboratuvarları, Ar-Ge Merkezi ile zayıf akım kablo üretiminde rakipleri arasından nitelikli ürün üretimi ve satış yapılandırması ile ayrılıyor.

Erse Kablo, kaliteden ödün vermediği hizmetiyle, müşteri memnuniyetine ve müşteri ilişkilerine verdiği değerle, alanlarında profesyonel ekibiyle sektöre ve ülkemize ihracatta katkı sağlamanın gururunu yaşıyor. Erse Kablo Üst Yönetimi bu başarıda emeği geçen, Erse bünyesindeki lider yöneticilerine, tüm ekip arkadaşlarına ve iş ortaklarına teşekkürlerini sunduklarını dile getirdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Multitek Yangın Alarm Sistemleri ailesini genişletiyor / AKILLI ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMLERİÖnceki Haber

Multitek Yangın Alarm Sistemleri ailesin...

GÜNSAN, SATIŞ KANALLARINI PAZAR ODAKLI YAPILANDIRACAKSonraki Haber

GÜNSAN, SATIŞ KANALLARINI PAZAR ODAKLI Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar