Sigma, Yeniden Kapama Üniteli Kaçak Akım Koruma Şalterleri ile Kış Aylarında Güvenliği Artırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigma, Yeniden Kapama Üniteli Kaçak Akım Koruma Şalterleri ile Kış Aylarında Güvenliği Artırıyor

Kış aylarıyla birlikte evlerden ofislere, hastanelerden üretim tesislerine kadar birçok alanda ısınma ihtiyacı artıyor. Artan bu ihtiyaçla birlikte enerji sistemlerine daha fazla yük biniyor ve elektrik panoları ve sigortalar bu yüke dayanamayarak yangınlara yol açabiliyor. Daha iyi bir ihtimalle sigorta güvenlik için enerjiyi kesebiliyor. Ani yaşanan kesintiler, üretim kayıplarına, çalışan cihazların bozulmasına ve ciddi bir zaman kaybına sebep oluyor. Yaşanan kesintinin giderilmesi için gereken insan müdahalesi ise olası can güvenliği risklerini beraberinde getiriyor. Yerli üretimi ile Türkiye’nin alçak gerilim sektörüne yön veren markası Sigma Elektrik’in geliştirdiği Yeniden Kapama Üniteli Kaçak Akım Koruma Şalterleri, kış aylarında artan enerji kullanımına bağlı yaşanan tüm maddi kayıp ve riskleri ortadan kaldırarak enerji sistemlerine ekstra güvenlik kazandırıyor. 
 Kış aylarında toprağa düşen yıldırım sayısı artarken, yıldırım darbesi kaynaklı devre dışı kalan kaçak akım koruma şalterleri kullanıcılara enerji sürekliliğinde aksamalar yaşatıyor. Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe Türkiye’nin bilinen markası Sigma Elektrik, geliştirdiği Yeniden Kapama Üniteli Kaçak Akım Koruma Şalterleri ile elektrik kesinti sürelerini minimuma indirerek konutlardan üretim tesislerine ve hastanelere kadar tüm alanların servis sürekliliğine de önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Kış aylarıyla yaşanan olumsuz hava şartları ile yıldırım düşümünde artışlar yaşanıyor. Toprağa düşen yıldırım darbeleri ise iç tesisata karışarak kaçak akım koruma şalterlerinin enerjiyi kesmesine neden olabiliyor. Ani yaşanan kesintiler, üretim kayıplarına, çalışan cihazların bozulmasına ve ciddi bir zaman kaybına sebep oluyor. Yaşanan kesintinin giderilmesi için gereken insan müdahalesi ise olası can güvenliği risklerini beraberinde getiriyor. Yerli üretimi ile Türkiye’nin alçak gerilim sektörüne yön veren markası Sigma Elektrik’in geliştirdiği Yeniden Kapama Üniteli Kaçak Akım Koruma Şalterleri insan müdahalesini ortadan kaldırırken pratiklik ve kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutlusan Elektrik YayındaÖnceki Haber

Mutlusan Elektrik Yayında

Türkiye'nin Dünya'ya Açılan Aydınlatma Markası; NOASSonraki Haber

Türkiye'nin Dünya'ya Açılan Aydınlatma M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar