Sigma Elektrik'in 2022 Yol Haritası, Belgrad'da Çizildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigma Elektrik'in 2022 Yol Haritası, Belgrad'da Çizildi

Yerli üretimi ile Türkiye’nin alçak gerilim sektörüne yön veren markası Sigma Elektrik’in, Türkiye’nin dört bir yanındaki bayi ve paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirdiği Belgrad gezisi, 2021’in değerlendirilip yeni yıl hedef ve beklentilerinin paylaşıldığı bir zirveye dönüştü. Şehrin önemli destinasyonlarının gezildiği programda, bayi ve paydaşların beklentileri de alınarak yeni yıl stratejisi ve yol haritası belirlendi.  

Bayi ve paydaşlarla bir arada olmak, şirketin sinerjisi açısından son derece kıymetli
Pazar geliştirme ve şirketin yol haritasının belirlenmesinde şirket gezilerinin son derece önemli olduğunu belirten Sigma Elektrik Genel Müdürü Murat Akgül, bayi ve paydaşlarla bir arada olmanın, şirket sinerjisi açısından son derece kıymetli olduğunu ifade etti. 

Yakalanan sinerji ve ortak amaç doğrultusunda da başarıya ulaşamayacak şirketin olmadığını kaydeden Akgül, “Organizasyonumuz ile tüm paydaşlarımız yılın tüm yorgunluğunu attı ve yeni yıl için daha da motive oldu. 

Programımızda sadece işe odaklanmadan, farklı bir kültür deneyimi de yaşadık. Pandemi sebebiyle uzun süredir bir araya gelemediğimiz bayilerimizle böylesine değerli bir gezide buluşarak, kapattığımız yılı değerlendirdik, yeni yıl planlarımızı belirledik. 2022 yılında hangi firmamıza nasıl bir strateji izleyeceğimizi, gerçek potansiyellerini nasıl ortaya çıkaracağımızı yaptığımız karşılıklı görüşmelerle oluşturduk. 

Piyasa şartlarının bu kadar değişken olduğu dönemde onların da görüşlerini alarak oluşturduğumuz hedefler sektörde bizi ön plana çıkarıyor. Her firma özelinde onların performansını gözeterek oluşturduğumuz hedef ve stratejilerle Sigma Elektrik’i Türkiye ve dünyada büyütmeye 2022’de de devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Prysmian Kablodan iş süreçlerine Dijital çözüm CableAppÖnceki Haber

Türk Prysmian Kablodan iş süreçlerine Di...

Trebinye (trebinje) / Bosna HersekSonraki Haber

Trebinye (trebinje) / Bosna Hersek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar