Mutlusan Akademi Hız Kesmeden Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Akademi Hız Kesmeden Devam Ediyor
Mutlusan Akademi altındaki ürün tanıtım ve bilgilendirme toplantılarına hız kesmeden devam eden Mutlusan, iş ortağı Koza Elektromarket ile gerçekleştirdiği toplantı büyük ilgi gördü.

Mutlusan’nın iş ortağı olan Koza Elektromarket Paz. ve Dış Ticaret A.Ş. öncülüğünde Mutlusan Akademi toplantısını 09.09.2021 tarihinde Ramazan Bingöl Et Lokantası’nda gerçekleştirdi.

Yoğun ilgi gören toplantıya, Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz ve Koza Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldız da katıldı.

Bu etkinlikle birlikte Mutlusan ailesi, Koza Elektromarket ve Koza Elektromarket’in iş ortakları bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Düzenlenen etkinlikte, Mutlusan Teknik Müdürü, Elektrik ve Kontrol Mühendisi Nurdoğan Büyükkeskin, Rita Anahtar Priz ve Şok Korumalı yeni nesil Grup Priz Ri-tech, Plastik, Tesisat ve Aydınlatma Grubu, Pano ve Endüstriyel Grubu hakkında katılımcılara bilgi verdi. Nurdoğan Bey sunumun ardından katılımcıların sorularını cevapladı.

Nurdoğan Bey’den sonra Mutlusan Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz söz aldı. Konuşmasında Mutlusan’nın mevcut iş gelişimi ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgi veren Zeynel Bey, Koza Elektromarket’e katkılarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Zeynel Yılmaz’ın ardından Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Bey, edindiği tecrübeleri ve 38 yıllık Mutlusan serüvenini katılımcılarla paylaştı. Birlikte büyümenin önemini vurgularken  ülke ekonomisine yapılan katkılardan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Sağlanan bu birlikteliğin bozulmaması ve ülkemiz için gelecekte de bu birlikteliğin güçlenerek gelişmesini diledi. Sayın Kaçmaz, Mutlusan’ın 40.000 metre kareden geniş üretim tesisi ve yan sanayisi ile birlikte 750’den fazla çalışan kadrosu ile büyük bir aile olduğunu belirtirken, bu aileyi daha çok çalışarak genişletmek ve istihdama bugün olduğu gibi yarın da yüksek katkı vermek istediklerinin altını çizdi.

Toplantıya gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iş ortaklarının katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Mustafa Kaçmaz konuşmasının sonunda katkı ve desteklerinden dolayı Koza Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldız’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etmek için sahneye davet etti. 

Koza Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldız plaketi Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz ve Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz’ın elinden aldı. Plaket takdimi sonrası konuşma yapan Ercan Yıldız, katılımcılara teşekkür etti ve Koza Elektromarket ile Mutlusan ortaklığının önemini ve gerekliliğini vurguladı.

Bu birlikteliğin bugün olduğu gibi gelecekte de başarılarına devam edeceğinin altını çizdi. Mutlusan’a ve iş ortaklarına teşekkürlerini bildirerek konuşmasını sonlandırdı. 

Toplantı, katılımcıların standları ve ürünleri incelemesi ile son buldu. Mutlusan yetkilileri, Mutlusan Akademi toplantılarının tüm Türkiye’de devam edeceğini belirtti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group, Son Teknoloji Ürünlerini FTTH 2021’de TanıttıÖnceki Haber

Prysmian Group, Son Teknoloji Ürünlerini...

Çetinkaya Pano Kalitesiyle Üretilen Regülatör Ve Trafolar İle Kaliteyi Yanınızda HissedinSonraki Haber

Çetinkaya Pano Kalitesiyle Üretilen Regü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar