Kendal Elektrik’ten Dünya Çapında Bir İlk; Hızlı Şarj Özellikli LED Aplikler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendal Elektrik’ten Dünya Çapında Bir İlk; Hızlı Şarj Özellikli LED Aplikler
Kendal Elektrik geçtiğimiz günlerde aldığı ürün patenti ile dünyada bir ilke imza attı. Hızlı şarj özelliğine sahip LED duvar aplikleri başlangıçta kullanışı ve konforu ile dikkatleri üzerine çekse de ayarlanabilir ışık yapısı ile duvarlarda farklı ve estetik görüntüler oluşturma konusunda da iddialı bir ürün.

Günlük yaşamımızda yatak başlarında varlığını her daim sürdüren aydınlatma ihtiyacı, akıllı cihaz kullanımının artmasıyla aydınlatma ve şarj ihtiyacı olarak güncellenmişti.

Usb Hızlı Şarj Özellikli Ayarlanabilir LED Aplik
Kendal Elektrik’in tüketicinin ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladığı bu LED aplikler, aydınlatma ihtiyacınızı karşılarken USB bölmesi sayesinde elektronik cihazlarınızı şarj etme imkânı sunuyor.

kendal-elektrik-yeni-patenti-ile-dunya-capinda-bir-ilke-imza-atti-hizli-sarj-ozellikli-led-aplikler
Üstelik 1.05 amper yerine; son zamanlarda tüm akıllı telefon üreticileri tarafından tercih edilen 2.1 amper ile hızlı şarj özelliğine sahip bu ürün, şarj cihazları dışındaki güç kaynaklarının cihazları yavaş şarj ettiği mitini ortadan kaldırıyor.

Ürün bu faydası ile; genellikle günün büyük bir kısmını dışarıda geçirdikten sonra gün sonunda odalara dönülen mekanlar olan otellerde tercih ediliyor. Örneğin; tüketici telefonunu LED apliklerde bulunan USB girişi ile şarj ederken yatağının başındaki prizi farklı bir amaç için kullanabiliyor.

Ürünün ilk bakışta öne çıkan bir diğer özelliği ise ışık yönünün tercihe göre değiştirilebiliyor olması. Birkaç ürünün senkronize olarak monte edilmesiyle birlikte koridorlarınızda ve odalarınızda şık desenler oluşturabilir, ışık yönünü ayarlayarak ortaya çıkan ‘ışık desenlerini’ kişiselleştirebilirsiniz.

Bu yönüyle dış mekanlarda da tercih edilmesi beklenen ürün, dış mekanlarda kullanılmak üzere USB özelliği olmayan versiyonları ile de tüketiciye sunuluyor.

Ürünün teknik özelliklerine göz atacak olursak; Türkiye ortalaması olan 220 volt ile beslenen ürün; ABS yanmaz plastikten üretiliyor. Üretimde kullanılan bu plastik türü ile iç ve dış mekanlarda yıllarca kullanılabilecek kadar uzun bir ömre ve dışarıdan gelecek olumsuz etkilere karşı dayanıklılığa sahip bir ürün ortaya çıkıyor.

Ayarlanabilir ışık ise 4 volt ve 400 lümen ışık gücüne sahip. Ürünün montaj aşaması; üreticisi tarafından “2 dübel, 2 vida” olarak kısaca özetleniyor. Yani hızlı şarj özellikli LED duvar aplikleri kullanımı sırasında olduğu kadar montaj sürecinde de konforlu ve pratik olmasıyla öne çıkıyor.

Tüm bu özellikleri ile dünyada bir ilk olma ayrıcalığını taşıyan ürünün patenti Kendal Elektrik tarafından alındı. Böylece yerli üreticilerimizin global düzeyde başarılarına bir yenisi daha eklendi.

Pazara tanıtılmasının ardından özellikle Antalya ilindeki otellerden yoğun ilgi gören ürün, 10.000 adet üretildi ve dağıtıldı. Ürünü deneyimleyen tüketicilerin ise siparişlerin devamını talep ettiği biliniyor.

Şu sıralar pazarda tüketicisiyle buluşan özel patentli bu ürünü Kendal bayilerinden kampanyalı fiyatlarla satın alabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başyazarımız Mustafa Albayrak 1915 Çanakkale Köprüsünün Maneviyatını Akit TV'ye AnlattıÖnceki Haber

Başyazarımız Mustafa Albayrak 1915 Çanak...

Ovivo’dan Türkiye’de Bir İlk!Sonraki Haber

Ovivo’dan Türkiye’de Bir İlk!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar