K2 Hızlı Şarj özellikli USB’li Akım Korumalı Prizler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
K2 Hızlı Şarj özellikli USB’li Akım Korumalı Prizler

K2 Akım korumalı prizler hassas elektronik cihazların şebeke gerilimi dalgalanmaları (aşırı gerilim ve aşırı yük) ve elektrik hattında oluşabilecek parazit ve gürültelere karşı korumak için 3’lü,5’li çeşitlerde kullanılabilen prizlerdir. Elektrik hattınızda oluşabilecek gerilim dalgalanmaları televizyon, ses sistemi, beyaz eşya gibi elektronik cihazlarınızın kullanılamaz hale gelmesine, elektrik hattınızda oluşabilecek gürültü ve parazitler ise elektronik cihazlarınızın kullanım ömrünün kısalmasına sebep olur. K2 akım korumalı priz çözümleri, eviniz ve ofisinizdeki elektronik cihazlarınızı her şartta koruma garantisi verir.

Gerilim Dalgalanmalarına Karşı Koruma
Her gün gerçekleşebilecek orta ve küçük ölçekli güç dalgalanmaları elektronik cihazlarınızı tamamen kullanılmaz hale getirmese de hassas elektronik ekipmanlarınızın kullanım ömrünü azaltır. K2 Akım korumalı prizlerin içerisinde bulunan mekanizma ile bağlı olduğu ekipmanı elektromanyetik ve radyo frekansının parazitlerden korunmasını sağlar.


Elektriksel Aşırı Gerilim (Surge) Koruması
Hassas elektronik cihazlar büyük güç dalgalanmalarında tamamen kullanılmaz hale gelebilir. Özellikle LCD ekranlar, yüksek performans bilgisayarlar, ses sistemleri, projektörler büyük güç dalgalanmalarıyla akım korumalı prize bağlı olmadığı takdirde kullanılmaz hale gelebilir.

Akım Korumalı Priz Nasıl Kusursuz Koruma Sağlar?
Aşırı gerilime karşı koruma yaptıktan sonra içerisindeki devre mekanizması zarar görse bile şebekeden gelen gücü keserek bağlı ekipmanı korumaya devam eder. Bu özellikle birlikte bağlı ekipmanlara kusursuz koruma sağlanır.

K2 Akım korumalı priz üzerindeki LED ışıklar toprak hattınızın güvenliğini ve aşırı yük hakkında uyarır ve zamanında önlem almanızı sağlar.

K2 Akım Korumlı prizlerde bulunan 2.1A USB çıkışları sayesinde cep telefonu, tablet gibi elektronik cihazlarınızı hızlı şarj etmek için ek bir giriş harcamazsınız.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalışma Ortamlarında Kolaylık Sağlayacak SeçimlerÖnceki Haber

Çalışma Ortamlarında Kolaylık Sağlayacak...

Beşiktaş Ajax deplasmanında mağlupSonraki Haber

Beşiktaş Ajax deplasmanında mağlup

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar