Gürsu Elektrik Sayın Suat Gaygılı İle Söyleşi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürsu Elektrik Sayın Suat Gaygılı İle Söyleşi.

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 


Ben Suat GAYGILI. 1993 yılında Karaköy’de Gürsu Elektrik firmasını kurarak ticaret hayatıma başladım. Sabır ve özenle çalışarak zaman içerisinde iş potansiyelimizi arttırdık. Ticarete başladığımız yıllarda Türkiye’deki şartlar ve imkanlar şuanda tecrübe edindiğimiz günlerden çok uzaktı tabi. Ancak, şunu özellikle belirtmek isterim ki, müşterilerinize daima düzgün ve doğru bilgi vererek hizmet etmek,  sizi işinizde çok iyi noktalara taşıyacaktır.


Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  


Firmamız, MAKEL’ in tüm ürün gruplarını ve kendi markamız olan MAXILED marka led ürünlerinin toptan satışını yapmaktadır. 


Elektrik ve Aydınlatma sektörü led ile birlikte büyük bir değişim yaşadı. Led’li ürünlerin klasik aydınlatmanın yerini alması hala süren sancılı bir süreçtir. Buna sebep olanda piyasada aşılamayan kalite sorunudur. Biz tedarik ettiğiniz tüm led’li ürünlerde önce kaliteye önem veriyoruz. Hem ithalatını hem de üretimini yaptığımız ürünlerde öncelik kaliteden ödün vermeden gerektiğinde modernize ederek Pazar payımızı arttırmak istiyoruz. 


Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 


Elektrik ve Aydınlatma sektöründe firmaların günümüz koşullarında rekabet edebilmeleri için doğru kaynak kullanımına, mevcut riskleri göz önünde bulundurarak yatırım yapmalarına ve firmalarında sistem yatırımına öncelik vermeleri gerekmektedir. Çünkü zamana arkamızı dönüp ticaret yapma geleneği çok gerilerde kalmıştır. 


Son günlerde bariz bir ekonomik sıkıntı yaşıyoruz. Faizlerin artması reel sektörü olumsuz manada etkiliyor. Bu sorunları görmezden gelemeyiz. Firmalarımızda bu gelişmeleri dikkate alarak eskisinden daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz. Ancak, umudumuzu ve heyecanımızı kaybetmeyeceğiz, aksine bunu daha ön planda tutacağız. 


Bugün sektörümüzde yer alan tüm yerli üreticilere destek vermek zamanıdır.  


Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 


Sektörümüze yeni girecek olan girişimcilere tavsiyem önce sabırlı olmaları, doğru ve kaliteli ürünlerden vazgeçmemeleridir. Bilmeleri gerekir ki ticaret her sektörde kısa vadeli düşünülen bir unsur değildir.  


Sayın Suat GAYGILI bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 


Teknik Elektrik Postası’na ve değerli ekibine bana bu imkanı verdikleri için teşekkür ederim. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan’ın Başarılı Iş Ortakları Meksika’da Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Günsan’ın Başarılı Iş Ortakları Meksika’...

Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne DestekSonraki Haber

Günsan’dan Darüşşafaka Cemiyeti’ne Deste...

Haber Yorumları

  • OĞUZ KAYMAZ28-01-2022 10:20

    suat ağabey kasımpaşa dereboyu caddesinde aldığım malü raporu ile emekli olduğumu söylemiştim.inşallah işleriniz de sağlığınız da iyidir. hayırlı işler bol kazançlar temenni eder saygılarımı sunarım.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar