Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den açıklama
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılıların geleceğini oluşturacak bir projeyle yola çıktıklarını, bu projenin ilerlemediğini düşündüğü anda gereğini yapacak kadar kulübe aidiyet hissettiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Teknik Direktör Fatih Terim, "Son günlerde hakkımda yapılan haberleri, belli planlar dahilinde oluşturulan dedikodu içerikli paylaşımları büyük bir dikkatle takip ediyorum." ifadesini kullandı.

Fatih Terim ile Galatasaray isminin yan yana gelmesinden bazı çevrelerin rahatsızlık duyduğunu savunan tecrübeli teknik adam, "Her sezonun belli bölümlerinde, mevsimsel olarak kendisini tekrar eden benzer içerikli saldırılara karşı artık çok daha hazırlıklı olduğumun da ayrıca bilinmesini isterim." değerlendirmesinde bulundu.

Sezona başkan Burak Elmas liderliğinde ciddi bir yapılanmayla girdiklerini aktaran Fatih Terim, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Galatasaray'da yaşadığımız birçok başarının ardından sezon başında Sayın Başkanımızın liderliğinde, yönetim kurulumuz ile birlikte Galatasaray'ın yalnızca bugününü değil, geleceğini şekillendireceğini düşündüğümüz, Türkiye şartlarında pek de kolay cesaret edilemeyecek bir proje için yola çıktık. Bu yolculuk esnasında yüzleşmemiz gereken sayısız zorluk olduğunu, bu hedefin gerçekleştirilebilmesi adına büyük fedakarlıklar yapılması gerektiğini, toleransın neredeyse hiç olmadığı bir futbol ikliminde skor kadar geleceğe endeksli bir takımı, isimleri Galatasaray ile beraberken herkesi sürekli başarıya alıştıran insanlar olarak tüm futbol kamuoyuna kabul ettirmenin hiç de kolay olmadığını biliyorduk."

Terim, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda sezonun ilk yarısında istedikleri performansı sergileyemediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu, sonunda kulübünün geleceği adına kendi ismini, kariyerini riske etmekten çekinmeyecek kadar cesur insanların seçeceği ve sonuna dek arkasından gideceği bir yoldu. Bu yola Sayın Başkanımızın desteği, yönetim kurulumuzun teveccühü ve taraftarımızın güveni ile hep beraber çıktık. Sezonun bu bölümünde geldiğimiz noktada arzu ettiğimiz pozisyonda olmadığımız bir gerçek. Bunun sorumluluğu bir kişiye ait ise o benim ve yapılan tüm gelecek planının Galatasaray'a zarar verdiğini, bir noktada tıkanıklık gösterdiğini veya ileri gitmeyeceğini düşündüğüm an gereğini yapacak kadar Galatasaraylıyım."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barbaroslar / (Ertan Özyiğit - Halil Özsaraç)Önceki Haber

Barbaroslar / (Ertan Özyiğit - Halil Ö...

Müteahhitlerden 2022'de yurt dışında 30 milyar dolarlık iş hedefiSonraki Haber

Müteahhitlerden 2022'de yurt dışında 30...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar