Eras Elektrik İç ve Dış Ticaret Sayın Hüseyin Özkaya İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eras Elektrik İç ve Dış Ticaret Sayın Hüseyin Özkaya İle Söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

İsmim Hüseyin Özkaya. Erzurumluyum. Elektrik piyasasına 1995 yılında dahil oldum. İthalat ile başlayan sektördeki faaliyetlerimi sanayi üreticiliğiyle ve ara toptancı olarak devam etti.  Yukarıda bahsini ettiğim deneyimleri, piyasaya girdiğimiz günden günümüze kadar kurduğumuz ve sonra devir ettiğimiz farklı firmalarda (Elit Elektrik, Aser Sayaçları, Erelsan Elektrik ) tecrübe ettim.  Bugün Eras İç ve Ticaret firmamız ile piyasadaki faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 

 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  

 

Bugün Eras İç ve Ticaret olarak, toptan malzeme alım satım işleri yapıyoruz. Elektrikten aydınlatmaya pek çok üründe piyasamıza hizmet vermeye çabalıyoruz. 

 

Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

 

Küçülen, daralan bir piyasamız var. Aracı satıcılıklar bitmek üzere diyebiliriz. Müşteri artık üretici ile tedarikçi ile direk olarak muhatap oluyor bir araya geliyor. Bu durumda ara toptancıları etkiliyor haliyle.

 

 

Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 

 

Herkes çalışkan olmayabilir ama dürüstlük herkese lazım. Bu bir çok kişiye klişe klasik bir cevap gibi gelebilir ama başarının da anahtarıdır. Hem tedarikçiler hem de müşteriler karşılarında her konuda güvenebilecekleri firmalar olsun ister. Emin olalım ki insanlar özellikle piyasamızda dürüst oldukları kadar kazanırlar, işleri firmaları uzun vadeli olur. Günü kurtarmak derdinde olanlar kısa vadede silinip giderler. 

 

Sayın Hüseyin Özkaya bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 

Teşekkür ederim. Bu faaliyetlerinizden dolayı sizleri tebrik ederim. Piyasamızda faaliyet gösteren tüm firmalara hayırlı bereketli işler dilerim. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NiLSON Elektrik TEKNİK MÜDÜRÜ Sayın GÖKHAN TARAKÇI İle SöyleşiÖnceki Haber

NiLSON Elektrik TEKNİK MÜDÜRÜ Sayın GÖKH...

Fetih Elektrik satış direktörü sayın Eşref Altun İle SöyleşiSonraki Haber

Fetih Elektrik satış direktörü sayın Eşr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar