Çetinkaya Pano’dan Endüstriyel Uygulamalarınız İçin İnovatif Çözümler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çetinkaya Pano’dan Endüstriyel Uygulamalarınız İçin İnovatif Çözümler

İlk olarak Cable plate yani kablo çıkışları, panoya entegre edilen kablolama işlemlerini kolaylaştıran ayrıca yüksek IP sağlayarak içerideki elektrik aksamını koruyan inovatif ürünlerimizden biridir.
Kabloların boyutlarına göre çeşitlendirilmiş olup, 12’li, 14’lü, 22’li, 23’lü, 29’lu olarak imal edilmektedir. Cable plate ürünümüz, kullanıcılara pek çok avantaj sağlamaktadır.

Bunların en başında, kablolama işlemlerini kolaylaştırarak, işçilikten kazanımı artırmak gelmektedir. Onun dışında yeniden kullanım avantajına sahip olduğu için, özel arka sızdırmazlık sayesinde, kablo çıkarılsa dahi sıkı geçme özelliğini korur. Konnektörlü ve konnektörsüz kablolar için uygun olarak tasarlanmıştır. Kasa üzerindeki alan sınır olduğunda ekonomik bir çözüm olarak standart kablo rakorları yerine kullanılabilir. Ultra esnek giriş membranı ile çeşitli kablo çapları için (5,0 ile 13,0) giriş koruması sağlar.

Özel arka sızdırmazlık plakası sıkı geçme tasarımı ile geliştirilmiş gerilim azaltma avantajına sahiptir. 4 adet sabitleme vidası yardımı ile faklı et kalınlık değerlerine sahip her türlü muhafaza ile kullanılabilir. Güvenilir performansı ve kolay montajı ile Cable Plate ürünlerimiz kullanıcı dostu bir uygulama sunmaktadır. 

Cable Plate ürünlerimizin dışında, Standart Metal/Plastik PG ve Metrik rakorlarımız; kolay montaj edilebilme özelliği, yüksek kaliteli gerilim azaltma ve sızdırmazlık sağlarken aynı zamanda güvenilir performans elde etme olanağı sağlar.

Tüm güncel Uluslararası sertifikasyonlara sahiptir. Havalandırma Tapaları ürünümüz ise; basınç farkılıklarına göre hasarı önler, iç muhafaza ve dış ortam arasındaki basınç farklılıklarını dengeler, sıkı kapatılmış standart muhafazalarda su yoğunlaşmasını engeller.

İnovatif ürünlerimizin sonuncusu ise; Pat Rakorlardır, bu ürünlerimiz kolay montaj ve güvenilir performansı ile öne çıkmaktadır. Yüksek kaliteli gerilim azaltma avantajına sahiptir. Ayrıca sökme aparatı sayesinde kolayca sökülebilir.

Pek çok noktada sizlere avantaj sağlayacak yeni ürünlerimizin dışında; Çetinkaya Pano kalitesi ile üretilen diğer pano içi aksesuarları olarak, kablo bağları, Vidalı ve Yapışkanlı Kroşeler, Pano Prizi, Kablo Papuçları, Trifaze-Monofaze ve Topraklama Baraları, W.Otomat ve Klemens Rayları, Ray Yükselticisi, Dişli Spiral Boru, Dişli Spiral Rakor, Yaylı ve Tırnaklı Klemensler, Sac ve Plastik Kablo Makaraları gelmektedir.

Buat klemenslerimiz linye bağlantıları için güvenilir çözüm sağlar.; şeffaf yapısı ile bağlantıyı görebilme imkanı sağlar, ergonomik tasarımı ile kolay açılan tırnaklar, 2 katlı yapısı ile alanın sınırlı olduğu durumlar için daha az yer kaplama avantajı sağlamaktadır.

Kablo bağları; hallogen free özelliği, esneklik ve yüksek mukavemet, soğuk koşullara karşı dayanıklı yapısı ile düşük kırılganlık sağlarken içten tırnaklı yapısı ile kablo demetlerini güçlü bir şekilde kavrar.

Kablo papuçları, elektrolikit bakırdan imal edilir,6 ile 240 lığa kadar kablo giriş çeşitliliği sağlar, Doğru kullanımda ARK yapma sorununu ortadan kaldırır, Metrik 4 ile metrik 16 ölçülerinde delik çapı seçenekleri mevcuttur.

Baralar ise,trifaze otomat baraları, monofaze otomat baraları, Nötr topraklama baraları olarak 3 şekilde üretilmektedir. Özel ölçülerde isteğe bağlı imalat yapılmaktadır.

W.otomat ve klemens rayları, pano aksesuarlarından biri olan raylar, sağlam yapısı ile pano montajında kolaylık sağlamaktadır.

35X7,5 ve 35X15 ölçülerinde üretilmekte olup, özel ölçülerde de isteğe bağlı imalat yapılmaktadır.

Çetinkaya Pano olarak, Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerine üretim sloganı ile çıktığımız bu yolda, ürünlerimizi geliştirmeye ve aynı zamanda; çalışanlarımıza, sektöre ve ihracatımız ile ülkemize yatırım yapmaya devam ediyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksek Teknoloji Seralar, Sürdürülebilir Tarım ve Enerji Dağıtım SistemleriÖnceki Haber

Yüksek Teknoloji Seralar, Sürdürülebilir...

Erse Kablo İlk 1000 İhracatçı Firma Arasında YükseliyorSonraki Haber

Erse Kablo İlk 1000 İhracatçı Firma Aras...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar