Alkan Aydınlatma Spor Tesisleri & Stadyumları Aydınlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alkan Aydınlatma Spor Tesisleri & Stadyumları Aydınlatıyor

Alkan Aydınlatma olarak Spor alanları projelerimiz ulusal ve uluslararası standartlara göre yapılmaktadır. Başta Stadyumlar olmak üzere Futbol Antrenman Sahaları, Spor Salonları, Basketbol sahaları ,Tenis Kortları, Voleybol Sahaları, Atletizm alanları, Yüzme Salonları vs. gibi projelerde hizmet vermekteyiz.

Kullanılan ürünler kendi bünyemizdeki laboratuvarda oluşturulan IES  ve LDT dosyarını ile beraber Relux, Dialux gibi  aydınlatma programında simülasyonu oluşturularak yapılmaktadır.  Uygulama safhasında sahada armatür  konumları ve açı ayarları gibi son kontroller yapılarak projenin devreye alma işlemi gerçekleştirilir. Sonrasında ölçüm cihazları ile beraber gerekli aydınlık ölçümleri yapılarak rapor hazırlanıp sunulur.

Aşağıda bazı uygulama örnekleri yer almaktadır.

Yatay Aydınlatma Ölçümü
Saha yüzeyinin 1m yukarısına sahaya paralel olarak monte edilir. Tüm 96 noktada bir aydınlık okuması yapılmalıdır.

Sayacın her zaman aynı şekilde konumlandırıldığından ve zeminle aynı seviyede olduğundan emin olun. Bu, bir su terazisi veya benzeri başka bir cihaz yardımıyla gerçekleştirilebilir.

Dikey Aydınlatma Ölçümü
Alıcı kafa, saha yüzeyinin 1m yukarısında sahaya dik olarak monte edilir. Tüm 96 noktada 0°, 90°, 180° ve 270°’de dikey bir aydınlık okuması yapılmalıdır.

Sayacın her zaman aynı şekilde konumlandırıldığından ve düz olduğundan emin olun. Bu, bir su terazisi veya benzeri başka bir cihaz yardımıyla gerçekleştirilebilir.


Geniş optik seçeneği ile genel alan aydınlatmalarında optimum çözüm...
Dış mekan ortamlarda aydınlatma sağlamak için tasarlanan ALKAN ALFA Stadyum ve Spor Alanları Armatürü, alüminyum enjeksiyon gövde olarak üretilmiştir. Etkin ısı tahliyesi sağlayan soğutma kanatçıkları gövdeye entegre edilmiştir. Gövde üzerinde bulunan eksiz silikon conta farklı eğimlerde toza ve neme karşı tam koruma sağlamaktadır. Geniş optik seçeneğiyle genel alan aydınlatmalarında optimum çözümler sunmaktadır. 400W Sodyum buharlı projektörler ile bire bir değişim imkanı sunan ürünümüz %50’e varan enerji tasarrufu sağlamaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenlenen Win Eurasia 2021 FuarındaydıÖnceki Haber

Çetinkaya Pano, İstanbul Tüyap’ta Düzenl...

Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda Dikkatleri Üzerine ÇektiSonraki Haber

Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda Dikkatleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar